Curatarea rezervorului de combustibil

Stiti cum este atunci cand apasati pe acceleratie si acceleratia este departe de a fi uniforma. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca un rezervor de combustibil murdar care cauzeaza toate aceste probleme.

Suntem specializati in diagnosticarea sistemelor de combustibil ale clientilor nostri. Si de data aceasta, vrem sa va explicam de ce un rezervor de combustibil murdar ar trebui sa va ingrijoreze si ce consecinte va asteapta.

Ce se poate intampla?

Rezervorul de combustibil al masinii dvs. este locul in care se depoziteaza benzina, motorina sau orice alt combustibil care alimenteaza motorul. In timp, in rezervor pot patrunde depuneri, murdarie, rugina si praf. Aceste impuritati pot bloca conductele de combustibil, pot deteriora pompa de combustibil si injectoarele si pot afecta performanta generala a vehiculului.

Simptomele rezervorului de combustibil murdar

Atunci cand rezervorul de combustibil al masinii tale se contamineaza cu toate aceste resturi, poate duce la o serie de consecinte neplacute. Unele simptome comune includ:

  • Motorul se blocheaza si nu porneste. Daca aveti probleme cu pornirea motorului sau daca acesta se blocheaza dupa un timp, acesta poate fi un semn clar al unui rezervor de combustibil infundat.

  • Eficienta scazuta a combustibilului: Daca observati ca nivelul combustibilului din rezervorul de benzina scade mai repede decat de obicei, acest lucru s-ar putea datora prezentei unor substante nocive care impiedica procesul de combustie din masina dumneavoastra. In acest caz, este posibil sa fie nevoie sa curatati rezervorul de rugina.

  • Mirosuri si sunete suspecte: Atunci cand in rezervorul de benzina se acumuleaza prea multa murdarie in timp, pot aparea mirosuri ciudate. De asemenea, este posibil sa auziti zgomote straine, cum ar fi batai sau scantei, atunci cand conduceti.

  • Acceleratie neuniforma: Daca observati ca deplasarea nu mai este la fel de lina si/sau rapida ca inainte, s-ar putea sa se datoreze presiunii reduse a combustibilului din cauza unui rezervor murdar.

Lasati-ne sa va ajutam astazi

La Anvelopele avem tehnicieni cu cunostinte si experienta care va vor curata complet sistemul de combustibil. Va verificam rezervorul de benzina, curatam conductele de impuritati si inlocuim filtrele de combustibil daca este necesar.

Lucram la toate motoarele. Curatarea rezervorului de motorina nu este o problema pentru noi. Profesionistii nostri stiu cum sa va curete rezervorul de benzina fara a-l scoate din masina. 

Daca sunteti interesat sa va curatati rezervorul de benzina, suntem bucurosi sa va spunem ca pretul de curatare la serviciul nostru de spalatorie auto este cel mai mic din Chisinau. Nu va mai faceti griji ca conduceti in conditii proaste.  Profitati astazi de serviciul nostru de curatare a rezervorului de benzina si bucurati-va de un drum lin si sigur. Pentru costurile de curatare a rezervorului de combustibil, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Sau vizitati service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea rezervorului de combustibil 1Curatarea rezervorului de combustibil 2Curatarea rezervorului de combustibil 3Curatarea rezervorului de combustibil 4Curatarea rezervorului de combustibil 5Curatarea rezervorului de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png