Diagnosticarea suspensiei masinii

Pret: din 500 lei

Suspensia auto este expusa la eforti mare in timpul conducerii. Conducerea pe drumuri in stare grava agraveaza starea auto. Din acest motiv, diagnosticarea suspensiei vehiculului este unul dintre cele mai populare procedura in service de reparatii auto. Din pacate, unii proprietari de automobile ignora verificare periodica masina. De cele mai dese ori, diagnosticarea suspensiei masinii sa faca doar daca exista probleme: 

  • vibratii in salon;
  • dificultati in timpul conducerii;
  • lovituri in suspensie;
  • sunete si zgomote necaracteristice.

Aceste semne indica faptul ca automobil are functionari defectuoasa. In acest caz, diagnosticarea suspensiei este obligatorea. Doar aceasta procedura va putea identifica toate defectele in masina. Nu uitati ca diagnosticarea suspensiei in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs. 

Din ce consta aceasta procedura

Pentru a efectua aceasta procedura, va trebui sa vizitati service auto si putin timpul dvs. Diagnosticarea suspensiei arata starea tuturori piesii din sistem si care piese trebuie inlocuite. Acest lucru va va mari increderea in conducere, fiindca nu exista nicio sansa de defectiuni neasteptata. In general, diagnosticarea suspensiei implica multe etape, care include:

  • ridicarea vehiculului pe platforma;
  • o inspectie vizuala initiala;
  • verificati componentele pentru uzuarea;
  • si diagnosticarea suspensiei completa.

Sasiul este format dintr-o multitudine de elemente diferite, de aceea este aproape imposibil sa faci singur reparatia. Este necesar nivel de cunostinte inalt si experienta. Diagnosticarea suspensiei trebuie sa fie efectuat de specialisti cu inalta calificare pentru a evita agravarea situatiei. Retineti ca diagnosticarea suspensiei este o sarcina aproape imposibila pentru un utilizator neprofesionist. 

Diagnosticarea masinilor la auto service Anvelopele

Va oferim diagnoza computerizata auto la pret accesibil in auto service nostru Anvelopele. Lucram doar cu cei mai buni specialisti. Daca doriti sa aflati pret la diagnosticarea suspensiei sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea suspensiei 1Diagnosticarea suspensiei 2Diagnosticarea suspensiei 3Diagnosticarea suspensiei 4Diagnosticarea suspensiei 5Diagnosticarea suspensiei 6
Inregistrarea serviciului
Unde se efectueaza diagnosticarea masinii de rulare in Chisinau? Unde se efectueaza diagnosticarea masinii de rulare in Chisinau?

Pentru a va diagnostica masina, puteti contacta serviciul nostru auto specializat. Echipa noastra este formata din adevarati maestri ai mestesugului lor, care vor efectua toate reparatiile in cel mai scurt timp cu inalta calitate si la un pret accesibil.

Cat costa diagnosticarea unei masini in functiune? Cat costa diagnosticarea unei masini in functiune?

Diagnosticarea regulata a esecului poate identifica problemele intr-un stadiu incipient, ceea ce va preveni consecintele mai grave si, in consecinta, va va economisi bani.

Ce este o suspensie auto? Ce este o suspensie auto?

Suspendarea masinii este necesara pentru a stabili o legatura intre suport si sistemul de roti. Reduce impactul care apare la conducerea pe portiuni de drum neuniforme.

Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit? Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit?

Da, acceptam plati atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare ale bancilor care sunt rezidente in Republica Moldova sunt disponibile pentru plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png