Vezi toate serviciile

Diagnosticarea suspensiei

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea suspensiei vehiculelor este unul dintre tipurile cheie de diagnosticare a vehiculelor. Monitorizarea starii tehnice va va proteja de probleme neprevazute. Prin urmare, diagnosticarea suspensiei masinii ar trebui efectuata in timp util. Regularitatea diagnosticarii suspensiei vehiculului pentru un anumit vehicul poate fi diferita. Depinde in mare masura daca aveti un vehicul nou sau un vehicul uzat. Unul dintre cele mai comune semne ale unei probleme de suspensie a masinii este o lovitura neobisnuita. Diagnosticarea suspensiei masinii este una dintre componentele cheie ale diagnosticarii intregului tren de rulare al masinii, iar in cursul muncii specialistului, toate elementele si sectiunile suspensiei sunt initial inspectate pentru prezenta distrugerii. si orice daune majore. In plus, amortizoarele sunt verificate si inspectate. Puteti efectua diagnostice suspensii in service-ul nostru auto la un pret avantajos! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru diagnosticarea suspensiei auto?

Pentru a va diagnostica masina, puteti contacta serviciul nostru auto specializat. Echipa noastra este formata din adevarati maestri ai mestesugului lor, care vor efectua toate reparatiile in cel mai scurt timp cu inalta calitate si la un pret accesibil.

De ce aveti nevoie de diagnosticare regulata a suspensiei?

Diagnosticarea regulata a esecului poate identifica problemele intr-un stadiu incipient, ceea ce va preveni consecintele mai grave si, in consecinta, va va economisi bani.

Ce este o suspensie auto?

Suspendarea masinii este necesara pentru a stabili o legatura intre suport si sistemul de roti. Reduce impactul care apare la conducerea pe portiuni de drum neuniforme.

Pot plati serviciile dvs. cu un card de credit?

Da, acceptam plati atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare ale bancilor care sunt rezidente in Republica Moldova sunt disponibile pentru plata.

Sus