Diagnosticarea montarii cutiei de viteze

Transmisia masinii dumneavoastra este un mecanism complex care este responsabil pentru transferul de putere de la motor la roti. Suportii transmisiei sunt cei care mentin transmisia in pozitie si o previn de vibratiile excesive. 

Daca montantii transmisiei incep sa se uzeze, pot cauza o serie de probleme, printre care:

  • Vibratii. Suportii transmisiei ajuta la amortizarea vibratiilor de la motor si transmisie. Daca suporturile sunt uzate, vibratiile pot fi transmise la caroseria masinii, ceea ce face sa simtiti vibratii in habitaclu.
  • Zgomot. Suporturile de transmisie ajuta, de asemenea, la reducerea zgomotului de la transmisie. Daca suporturile sunt uzate, este posibil sa auziti clinchete, batai sau alte zgomote provenind de la transmisie.
  • Deteriorarea altor componente. Daca suporturile transmisiei sunt uzate, acestea pot permite ca transmisia sa se miste prea mult. Acest lucru poate pune presiune asupra altor componente, cum ar fi arborele de transmisie si diferentialul.

Ce sunt suporturile de transmisie?

Un suport de transmisie este un suport din cauciuc sau metal care leaga transmisia de cadrul vehiculului. Suportul este conceput pentru a absorbi vibratiile si zgomotul transmisiei, precum si pentru a mentine transmisia in pozitie. De obicei, exista trei suporturi de transmisie: suportul frontal, suportul posterior si suportul lateral.

De ce are nevoie masina dumneavoastra de o diagnoza a suportului de transmisie?

Daca observati oricare dintre urmatoarele simptome, este recomandat sa va verificati montantii transmisiei:

  • Vibratii. Dupa cum am mentionat mai sus, montantii de transmisie uzati pot provoca vibratii. Vibratia poate fi resimtita in caroseria vehiculului sau prin intermediul volanului.
  • Zgomot: Suportii de transmisie uzati pot provoca, de asemenea, zgomot. Zgomotul poate fi un sunet de clantanit, ciocanit sau zanganit.
  • Probleme de transmisie. Daca suporturile transmisiei sunt uzate, acestea pot permite ca transmisia sa se miste prea mult. Acest lucru poate cauza probleme de transmisie, cum ar fi alunecarea treptelor de viteza sau defectarea transmisiei.

De ce ar trebui sa va diagnosticati suporturile de transmisie la Anvelopele Auto Service?

Daca credeti ca suporturile transmisiei dvs. ar putea fi uzate, este important sa le faceti sa fie verificate de un mecanic calificat. Un mecanic poate diagnostica suporturile de transmisie ale transmisiei dvs. si poate concluziona care suporturi de transmisie trebuie inlocuite si care nu.

Atelierul nostru de reparatii auto din Anvelopele va va oferi un diagnostic complet al suporturilor de transmisie, detectand si reparand orice problema de transmisie la un pret redus! Nu ezitati sa ne sunati la +373 60 336 236 si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Nu uitati ca defectarea transmisiei reprezinta un risc enorm pe drum! Aveti grija de voi si de cei dragi!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 1Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 2Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 3Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 4Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 5Diagnosticarea montarii cutiei de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png