Diagnosticare electrica

Sistemul electric al masinii dumneavoastra este esential pentru buna functionare a acesteia. Acesta alimenteaza totul, de la demaror pana la faruri. 

De aceea, este atat de important ca sistemul electric sa fie verificat in mod regulat. Diagnosticul electric auto va poate ajuta sa identificati orice problema inainte ca aceasta sa duca la daune grave.

Ce include un test de diagnosticare electrica auto?

Un test de diagnosticare a sistemului electric implica, de obicei, utilizarea diferitelor instrumente pentru a verifica tensiunea, amperajul si rezistenta componentelor electrice ale masinii dumneavoastra. Tehnicianul va cauta, de asemenea, semne de coroziune, conexiuni slabite si alte probleme. Pentru unele componente ale sistemului, se va utiliza diagnosticarea computerizata a componentelor, citirea codurilor de eroare etc.

Cum va puteti da seama daca masina dvs. are nevoie de diagnosticare electrica?

Exista o serie de simptome care pot indica o problema cu sistemul electric al masinii dumneavoastra. Acestea includ:

  • Faruri stinse.
  • Senzori palpaitori.
  • Probleme la pornirea vehiculului.
  • Accesorii electrice care nu functioneaza, care functioneaza cu interferente. De exemplu, sistemul stereo poate emite zgomote electrice caracteristice, interferente.
  • Un miros de arsura de sub capota. Important: In aceasta situatie, exista o mare probabilitate de scurtcircuit si de incendiu.

Daca prezentati oricare dintre aceste simptome, este important sa solicitati diagnosticarea sistemului electric cat mai curand posibil. Daca nu reusiti sa faceti acest lucru, o mica problema se poate transforma rapid intr-una mare.

De ce sa obtineti o diagnoza electrica perfecta la Anvelopele Auto Service?

Diagnosticul electric auto este o modalitate rapida si usoara de a va asigura ca sistemul electric al masinii dvs. este in stare buna de functionare. La service-ul nostru auto Anvelopele, veti avea un diagnostic al sistemului electric al masinii dvs. la un cost redus.
Daca te confrunti cu oricare dintre simptomele mentionate mai sus sau pur si simplu vrei sa te asiguri ca masina ta este in stare perfecta, programeaza-te la mecanicii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 si stabileste o intalnire la o ora convenabila pentru tine. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare electrica 1Diagnosticare electrica 2Diagnosticare electrica 3Diagnosticare electrica 4Diagnosticare electrica 5Diagnosticare electrica 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png