Instalarea farurilor xenon

Farurile cu xenon sunt un tip de faruri care utilizeaza gaz xenon pentru a produce o lumina mai stralucitoare si mai alba decat farurile traditionale cu halogen. Acestea devin din ce in ce mai populare datorita numeroaselor lor beneficii, inclusiv vizibilitatea imbunatatita, siguranta si stilul. 

Cum functioneaza farurile cu xenon?

Farurile cu xenon functioneaza prin utilizarea unei scantei de inalta tensiune pentru a aprinde gazul xenon in interiorul unui bec sigilat. Acest lucru creeaza o lumina alba stralucitoare, mult mai intensa decat lumina emisa de farurile cu halogen. Farurile cu xenon au, de asemenea, o durata de viata mai lunga decat farurile cu halogen, de pana la 3.000 de ore.

De ce aveti nevoie de instalarea farurilor cu xenon in locul farurilor cu halogen?

Exista multe motive pentru care ar trebui sa luati in considerare instalarea farurilor cu xenon pe masina dvs:

  • Vizibilitate imbunatatita. Farurile cu xenon ofera de 3 ori mai multa lumina decat farurile cu halogen, permitandu-va sa vedeti mai bine pe timp de noapte si in conditii de lumina slaba.
  • Siguranta sporita. Vizibilitatea imbunatatita va poate ajuta sa evitati accidentele, in special pe timp de noapte si pe ceata.
  • Stil. Farurile cu xenon confera masinii dvs. un aspect mai modern si mai elegant.
  • Confort. Acestea ajuta la reducerea oboselii ochilor, ceea ce este deosebit de important atunci cand conduceti pe distante lungi.
  • Luminozitate. Va fac masina mai vizibila pentru ceilalti soferi si previn accidentele.

Nu stii unde in Chisinau poti obtine instalare xenon in farurile de ceata? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati vizibilitatea, siguranta si stilul masinii dumneavoastra, instalarea lentilelor xenon este o optiune excelenta. Acestea sunt usor de instalat si va vor dura ani de zile.

Tehnicienii nostri de service auto va pot ajuta sa faceti fata intunericului total si cetii dense. Instalarea farurilor cu xenon in locul farurilor cu halogen in service-ul nostru auto din Anvelopele este un proces rapid si ieftin!

Daca sunteti interesat de instalarea farurilor xenon, preturile mici si viteza mare de lucru va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Acestia va vor raspunde la orice intrebare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea farurilor xenon 1Instalarea farurilor xenon 2Instalarea farurilor xenon 3Instalarea farurilor xenon 4Instalarea farurilor xenon 5Instalarea farurilor xenon 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png