Vezi toate serviciile

Inlocuirea arborelui cardanic

Pret: din 550 lei

Arborele cardanic este un element de transmisie prin care rotatia este furnizata de la cutia de viteze la cutia de viteze pe puntea fata sau spate. In acelasi timp, arborele cardanic este destul de simplu si nu a suferit prea multe modificari. Arborele cardanic este format din doua cruci, un arbore, elemente de fixare, o furca culisanta si alte cateva componente. Transmisia cardan functioneaza cu ajutorul balamalelor. Defectiunile care apar la cardan pot avea diverse semne externe. Printre cele mai caracteristice semne se numara zumzetul si vibratia. Este mai bine sa incredintati inlocuirea arborelui cardanic profesionistilor din service-ul nostru auto. Urcarea pe cont propriu in acest caz poate duce cardanul intr-o stare inutilizabila. Oferim un numar mare de servicii, precum:instalarea sistemelor de consum de combustibil, diagnosticare computer transmisie automata, inlocuire curele servodirectie, servicii de sudare si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Ce este un arbore de antrenare?

Arborele de antrenare este un element al transmisiei. Se compune din mai multe parti:

  • Crosspiece
  • Ax
  • Furca
  • Bracing
Unde in Chisinau poate fi inlocuit arborele de antrenare?

Putem inlocui arborele de antrenare in atelierul nostru de reparatii auto. Cei mai buni mesteri care sunt profesionisti in domeniul lor lucreaza aici. Inscrieti-va chiar acum!

Ce semnale indica o defectiune a arborelui de antrenare?

Defalcarea arborelui de antrenare este indicata de defectiuni precum:

  • Lovituri, vibratii atunci cand cutia de viteze este pornita
  • Un zumzet sau fluier in crestere
  • Suna in tubul cardanic
  • Scurgeri de ulei
Este posibil sa inlocuiti singur arborele de antrenare?

In cazul in care aveti o experienta similara, puteti incerca sa faceti reparatii. Cu toate acestea, orice miscare incorecta poate duce la agravarea problemei. Astfel, cel mai bine este sa contactati specialistii.

Sus