Inregistrare pentru serviciu Sistem de alimentare

Repararea sistemului de alimentare

Combustibilul este sangele vehiculului. Fara el, miscarea este paralizata. Sistemul de alimentare cu combustibil al vehiculului furnizeaza cantitatea optima de benzina de la rezervor la motor. De asemenea, aceasta parte a vehiculului este conceputa pentru a stoca combustibil si a-l curata inainte de servire. Sistemul consta dintr-un rezervor de combustibil, pompe, tevi speciale si filtre. Un astfel de dispozitiv permite functionarea ca un ceas. Exista doua tipuri de sisteme de alimentare cu combustibil: injectie si carburator.

Primul sistem sub presiune injecteaza combustibil din injectoare in camera de ardere. Dispozitivul de injectare este mai avansat si prezinta o serie de avantaje. Functionarea sa este controlata electronic. Majoritatea masinilor moderne sunt echipate cu astfel de sisteme.

In carburator - pompa pompeaza benzina din rezervor. In timpul trecerii prin conducta, combustibilul este filtrat. Apoi, combustibilul se amesteca cu aerul si arde.

Serviciu
Pret
Curatarea rezervorului de combustibil
din lei
Inlocuirea pompei de combustibil
din 500 lei
Inlocuire pompa de inalta presiune pentru combustibil
din lei
Reparatie injector
din 500 lei
Montare si demontare rezervor de combustibil
din 350 lei
Repararea pompei de benzina
din lei
Repararea conductelor de combustibil
din 500 lei
Repararea rezervorului de combustibil
din lei
Serviciu
Pret
Curatarea sistemului de combustibil
din 500 lei
Inlocuirea injectoarelor
din 550 lei
Reparatie carburator
din 500 lei
Repararea pompei de combustibil de inalta presiune
Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune
Spalarea motorului
Curatare clapeta acceleratie
Schimbarea sigiliu de ulei stem

Semne ale defectiunilor sistemului de alimentare

Daca motorul nu porneste sau o face intermitent, motorul nu dezvolta putere - sa stiti ca acestea sunt „simptome” ale problemelor. In plus, depunerile specifice de pe bujii, mirosul, scurgerile si consumul crescut de combustibil vor indica faptul ca sistemul de alimentare cu combustibil al motorului necesita reparatii. In timpul diagnosticarii computerului, vor fi afisate coduri de eroare.

Repararea sistemelor de alimentare, motive

Practic, reparatie sistemul de alimentare este necesar datorita combustibilului de calitate scazuta. Daca apa si diverse impuritati intra in rezervor impreuna cu benzina, acest lucru va provoca, de asemenea, o defectiune. Sistemul de alimentare cu combustibil sufera din cauza contaminarii rezervorului si filtrului. Orice element se poate defecta: pompa, supapa, siguranta, cablaj, carburator, senzor de combustibil si alte piese. Adesea, deteriorarea mecanica duce la probleme. O situatie teribila este depresurizarea, deoarece poate duce la un incendiu in masina. Dupa cum puteti vedea, lista cauzelor defectiunilor este foarte extinsa; pentru a le identifica si elimina, trebuie sa fiti extrem de profesionisti.

Cum sa remediati problemele

Defectiunile sistemului de alimentare cu combustibil sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru apelurile la autoservice. Reparati sistemul de alimentare cu combustibil din Moldova la un pret adecvat la specialistii nostri. In service-ul nostru auto, puteti atat repara sistemul de alimentare cu combustibil, cat si comanda diagnosticare.

Unde pot verifica sistemul de alimentare al unei masini in Chisinau? Unde pot verifica sistemul de alimentare al unei masini in Chisinau?

Puteti verifica sistemul de alimentare al masinii dumneavoastra la service auto anvelopele.md. Oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi din Moldova, echipa este formata din adevarati maestri ai mestesugului lor cu vasta experienta in spate.

Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Puteti face o programare la noi la un atelier de reparatii auto completand o cerere pe site sau sunand la + 373 60 336 236. Maestrii nostri pot repara daune de orice nivel de complexitate in cel mai scurt timp posibil.

Care sunt semnele problemelor cu sistemul de combustibil? Care sunt semnele problemelor cu sistemul de combustibil?

Motorul nu porneste bine, functioneaza neuniform, consumul de combustibil a crescut, din teava de esapament apare fum negru - toate acestea sunt semne ale unei defectiuni a sistemului de combustibil, daca este detectata, trebuie sa contactati imediat un atelier de reparatii auto. Nu este recomandat sa va angajati in spectacole de amatori, deoarece o astfel de munca necesita o anumita cantitate de cunostinte si experienta. Cel mai bine este sa contactati specialisti cu inalta calificare.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto? Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

De asemenea, oferim servicii precum:

  • repararea trenului de rulare
  • intretinere
  • repararea caroseriei
  • repararea sistemului de racire
  • repararea transmisiei
  • repararea motorului
  • diagnosticare tehnica si informatica
  • reparatii electrice

Precum si alte servicii suplimentare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png