Vezi toate serviciile

Diagnosticarea turbinei auto

Pret: din 500 lei

Daca in timpul functionarii vehiculului dumneavoastra exista semne neobisnuite sub forma de sunete terte, o scadere a puterii, o crestere a consumului de lubrifianti, fum negru, este urgent sa efectuati diagnostice intr-un service auto specializat. Diagnosticarea se desfasoara in doua etape. La inceput se ia in considerare turbocompresorul de pe motor si apoi are loc examinarea pe stand. Pentru inspectarea turbinei este necesar sa se efectueze o serie de operatii dificile pentru a demonta urmatoarele componente:galeria de evacuare, unele componente ale sistemului de evacuare, tevi. Faza de inspectie vizuala verifica modul in care functioneaza supapa wastegate. Defectiunile supapelor, cum ar fi lipirea sau lipirea, sunt inacceptabile. Daca turbina este echipata cu geometrie variabila, se verifica netezimea manetei cu tija. La centrul nostru de service auto, puteti diagnostica turbina masinii dumneavoastra. Avem la dispozitie si alte servicii precum:instalarea sistemelor de consum de combustibil, inlocuirea sincronizatoarelor, realimentarea aparatelor de aer conditionat auto. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru diagnosticare turbo?

Expertii service-ului nostru auto va pot oferi servicii de diagnosticare a turbinei masinii dumneavoastra. Tot personalul nostru are o vasta experienta in domeniul reparatiilor auto. Toate lucrarile vor fi efectuate rapid si eficient.

Ce factori indica o defectiune a turbinei?

Semne care indica o defectiune a turbinei masinii:

  • prezenta zgomotului excesiv de la turbina
  • fum negru, gros din sistemul de evacuare
  • consum crescut de ulei
Ce se intampla daca nu acordati atentie unei turbine defectuoase?

Functionarea masinii cu o turbina deteriorata va duce la uzura prematura a arborelui si bucsei, iar nivelul consumului de ulei va creste. Ceea ce nu va face decat sa inrautateasca lucrurile pana la urma.

Ce cauzeaza defectiunea unui turbo auto?

Cauza unei defectiuni a turbinei auto poate fi:

  • tip gresit de ulei
  • supraincalzi
  • schimbarea prematura a uleiului
Sus