Inlocuirea suspensiei pneumatice auto

Suspensia pneumatica este un tip de suspensie care permite modificarea inaltimii caroseriei in raport cu drumul. Spre deosebire de o suspensie conventionala, resortul unei suspensii pneumatice este aer comprimat. Acest lucru permite o rulare mai lina, o greutate mai mica a masinii, mai silentioasa si, de asemenea, mai usor de virat.

Dar are si dezavantajul serios de a se uza rapid atunci cand se circula pe drumuri accidentate.

Cum se poate spune daca suspensia pneumatica este uzata?

Exista mai multe semne de defectiune a suspensiei pneumatice:

  • Nivel redus al caroseriei. Masina "cade". Uneori, masina se inclina pe o parte.

  • Vibratii neobisnuite in timpul condusului inseamna ca suspensia este mai putin eficienta.

  • Compresorul nu se opreste. Este probabil sa existe scurgeri de gaz din sistem.

In cazul unor astfel de defectiuni, suspensia pneumatica trebuie diagnosticata si inlocuita imediat. Daca o problema care provoaca vibratii este ignorata, vehiculul dumneavoastra ar putea dezvolta defectiuni secundare.

In cazul in care se constata o defectiune, tehnicianul poate sugera inlocuirea suspensiei pneumatice cu una similara sau a doua optiune: "Inlocuirea suspensiei pneumatice cu arcuri". Arcurile sunt o tehnologie de generatie anterioara si au o istorie foarte lunga de evolutie. In momentul de fata, desi becurile conventionale au o eficienta redusa in comparatie cu suspensia pneumatica, acestea sunt ieftine si usor de instalat.

Asadar, daca v-ati decis sa economisiti bani si sa inlocuiti suspensia pneumatica cu una conventionala. In acest caz, mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu intarziati cu problema si sa riscati sa va deteriorati si mai mult masina. Inlocuirea suspensiei la atelierul nostru auto este usoara, rapida si ieftina. Sunati-ne la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Nu pierdeti timpul, veniti la atelierul nostru auto Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Inlocuirea suspensiei pneumatice 1Inlocuirea suspensiei pneumatice 2Inlocuirea suspensiei pneumatice 3Inlocuirea suspensiei pneumatice 4Inlocuirea suspensiei pneumatice 5Inlocuirea suspensiei pneumatice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png