Revizuirea cutiei de viteze a autovehiculului

Revizuirea cutiei de viteze face parte din diagnosticarea si repararea completa a unei transmisii. Mecanicii profesionisti demonteaza cutia de viteze, o dezasambleaza, marcheaza piesele nepotrivite pentru inlocuire, curata piesele in limitele stabilite, le repara si le reasambleaza. Fiecare piesa este examinata minutios pentru a se verifica daca este rupta sau uzata. Dupa ce toate piesele au fost examinate, se da un verdict: "Are sens sa reparam cutia de viteze sau ar fi mai usor sa o inlocuim?".

Cand ar trebui sa se efectueze o revizie completa?

Daca exista semne de functionare defectuoasa a cutiei de viteze, masina este examinata pentru a se detecta defecte, cum ar fi:

  • Sunet anormal la cuplare, la conducere, la schimbarea vitezei.

  • Apar ascutisuri in timpul conducerii.

  • Vehiculul incepe sa patineze.

  • Schimbarea treptelor de viteza reprezinta problema.

Cauzele acestor defectiuni pot fi:

  • Uzura rulmentilor.

  • Uzura culbutorului.

  • Deplasarea angrenajelor principale si/sau a arborelui.

  • Uzura subsistemului de ambreiaj.

Merita sa ne amintim ca o masina este un sistem. Defectarea unui sistem poate provoca defectarea sau deteriorarea rapida a altor sisteme, prin urmare, in cazul in care exista probleme, merita sa diagnosticati vehiculul la experti. 

Nu amanati cu un drum la service, este mai bine sa nu creati o situatie de urgenta si sa lasati la voia intamplarii bunul mers al masinii dumneavoastra, in schimb, contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de repararea transmisiei automate, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto, veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Pentru a afla cat costa defectarea cutiei de viteze automate sau manuale, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru consultanta. Sau vizitati atelierul nostru de reparatii auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea cutiei de viteze 1Diagnosticarea cutiei de viteze 2Diagnosticarea cutiei de viteze 3Diagnosticarea cutiei de viteze 4Diagnosticarea cutiei de viteze 5Diagnosticarea cutiei de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png