Spalarea canalelor de scurgere auto

V-ati confruntat vreodata cu o acumulare de apa pe podeaua masinii dumneavoastra sau ati observat un miros de mucegai in interiorul masinii? Aceste probleme aparent minore pot fi un semn al unui sistem de drenaj infundat sau defect. 

Cum se efectueaza spălarea canalelor de scurgere si de ce este necesara?

Sistemul de scurgere din masina dvs. este responsabil de scurgerea apei de ploaie, a condensului si a altor lichide departe de componentele critice, prevenind deteriorarea si mentinand interiorul uscat.

Spalarea sistemului de drenaj al vehiculului dumneavoastra presupune indepartarea oricaror resturi, frunze si alte obstacole care ar putea impiedica curgerea corecta a lichidelor. In acest fel, veti impiedica acumularea apei in zone nedorite, cum ar fi podeaua sau portbagajul, si veti proteja componentele electrice ale masinii dumneavoastra de coroziunea cauzata de patrunderea apei.

Cum stiti cand este timpul sa curatati scurgerea?

Cel mai simplu mod de a sti daca scurgerea dvs. este stricata sunt urmatoarele simptome:

Acumularea de apa: Daca observati ca se aduna apa pe covorasele de pe podea, in special dupa o ploaie puternica sau dupa utilizarea aerului conditionat.

Miros intepator: Miros neplacut in habitaclu, in special dupa ploaie sau perioade prelungite de umiditate.

Portbagaj umed: Detectarea unui portbagaj umed sau umed, chiar si fara scurgeri sau scurgeri vizibile.

Defectiune electrica. Probleme inexplicabile ale sistemului electric, cum ar fi lumini palpaitoare, defectiuni ale radioului sau ale computerului de bord.

Odata ce recunoasteti aceste simptome, puteti lua masuri proactive pentru a asigura integritatea sistemului de drenaj al autovehiculului si pentru a preveni deteriorarea ulterioara a sistemelor masinii dumneavoastra. Contactati Anvelopele Car Service si o curatare profesionala a canalizarii va fi efectuata in cel mai scurt timp.

De ce ar trebui sa contactati Anvelopele service-ul auto?

Garajul nostru dispune de toate echipamentele necesare pentru a va curata canalelor de scurgere in mod profesionist, la un cost redus si in cel mai scurt timp posibil.

La service-ul auto Anvelopele veti obtine cel mai mic cost pentru service aer conditionat in Chisinau. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau sa vizitati centrul nostru de service auto Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 1Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 2Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 3Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 4Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 5Curatarea si spalarea canalelor de scurgere 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png