Vezi toate serviciile

Ulei Mazda de motor procura in Chisinau

un rind mare de uleiul Mazda de motor gasiti in catalogul nostru . Aceasta marca comerciala odinioara a obtinut o vasta glorie si este preferata de milioane de automobilisti din intreaga lume . Pentru calitatea tuturor uleiurilor de motor atasate in asortiment, noi dam asigurare, fiindca vindem doar produse originale de inalta calitate.

Uleiul Mazda de motor sintetic are nivel ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aiesta e o decizie magnifica pentru motor care functioneaza la temperatura scazuta si ridicata . Caracteristicile uleiurilor artificiale cuprind:performanta inalta la temperaturi mici;coeficient scazut de frecare;evaporare mica;oxidativa inalta si fixitate termica;indice de vascozitate inalte.

Uleiul pentru motor semi-sintetic constata prin universalitatea sa si e rezonabil pentru practic orice tip de motor. Uleiurile semi-sintetice au stadiu mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiul anorganic de motor e adaptat pentru automobilile cu motoare ce nu pretind la intretinere speciala. Aceasta e o optiune favorabila si avantajoasa pentru autovehiculele invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere admisibil, trebuie sa stiti:modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul autovehiculului, anotimpul si nivelul de vascozitate . Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a automobilului sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Cumparati acum si savurati absolut de toate beneficiile in catalogul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu reduceri avantajoase, servicii de magnnifica calitate, si preturi profitabile.

Sus