Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice proprietar de masina este constient ca sunt necesare anvelope excelente pentru o calatorie favorabila. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 225/60 R17, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este punctul cel mai important. Nealinierea anvelopelor poate provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 225/60 R17?

Anvelope de vara 225/60 R17

Anvelopele sunt inlocuite de obicei primavara in Moldova. Clima, de regula, arata 7 °C sau mai mult. Anvelopele de vara 225/60 R17 nu sufera de lipsa unui numar mare de caracteristici, ele corespund climei din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Acest lucru ofera masinii o oprire sigura. 
  2. Controlul confortului. O astfel de caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si mai precis, modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri foarte ude.

Teritoriul nostru se caracterizeaza printr-un numar mare de ploi vara, din acest motiv, trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope de iarna 225/60 R17

Cand temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 225/60 R17 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Te mentine moale la frig extrem. Catalogul cu anvelope online nostru ofera produse cu caracteristici excelente precum:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Durabilitate. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori mondiali!

Pentru a conduce in siguranta iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 225/60 R17!

Anvelope 225/60 R17 tot sezonul

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 225/60 R17 nu sunt facute pentru a calatori tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste roti combina parametri de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, cauciucuri ieftine all season poate fi o solutie la problema depozitarii celui de-al doilea set de roti, caz in care este posibil sa se opereze doar una. Daca va asteptati sa comandati patine pentru orice vreme 225/60 R17, sunati la managerul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png