Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti proprietarii de masini stiu ca aveti nevoie de anvelope excelente pentru o calatorie confortabila. Pentru selectarea necesara a pantelor 225/45 R17, trebuie sa tineti cont de un numar mare de caracteristici, in special: magnitudinea revolutiilor, precum si stabilitatea. Timpul de utilizare este un parametru important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 225/45 R17?

Anvelope de vara 225/45 R17

Anvelopele sunt inlocuite in mod traditional primavara in Moldova. Vremea arata aproximativ 9 grade si mai mult. Anvelopele de vara 225/45 R17 au o multime de proprietati, ele corespund climei din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce ofera reducerea vitezei operationale automate. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Acest parametru va va permite sa rezolvati o circumstanta dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine la cerintele soferului, cu atat calatoria va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a conduce pe drumuri ude..

Zona noastra se caracterizeaza printr-o cantitate mare de precipitatii abundente in timpul verii, astfel incat aceste caracteristici trebuie luate in considerare.

Partii de iarna 225/45 R17

De indata ce temperatura scade sub 5 grade, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 225/45 R17 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem. Internet catalog de cauciucuri nostru ofera produse cu caracteristici grozave si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. De asemenea, se descurca foarte bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Perioada de functionare. Depozitate corespunzator, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la furnizori globali!

Pentru o plimbare confortabila iarna, ar trebui sa comandati anvelope de iarna 225/45 R17!

Pneuri pentru orice vreme 225/45 R17

In ciuda prejudecatilor, anvelopele all-season 225/45 R17 nu sunt concepute pentru a se misca tot sezonul. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 °C. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste produse includ optiuni de vara si iarna. Pentru soferi, anvelopele all season poate fi o solutie la necazul de a pastra 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 225/45 R17, sunati un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png