Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Dobindeste pneuri Kingstar in Chisinau

Cauciuc auto Kingstar a obtinut popularitate larga intre automobilisti, care vreau sa obtina cauciuc auto de calitate buna la un cost necostisitor. Produsele lansate a acestui brand se dezvolta folosind materialul exclusiv de calitate inalta, la instalatii industriale dotate cu utilaj modern. Fabricantul prezinta selectie larga de pneuri pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciuc pe sezonul de vara Kingstar

Pneurile de vara atrag atentia cu stabilitatea termica extinsa. Datorita tehnologiilor actuale de productie, pneul isi rezerva proprietatile de antrenare chiar si la temperaturi inalte . Aiest lucru permite marcii comerciale sa vanda marfa in peste 50 de state din intreaga lume. Alta caracteristica este nivelul micsorat de zgomot, ce a fost primit prin crearea proiectului simplificat si asimetric a benzii de rulare. . Comandati acum anvelopele de sezonul de vara Kingstar, cu scopul de a vedea toate beneficiile.

Cauciuc pe sezonul de iarna Kingstar

Pentru sezonul rece compania a creat pneuru Kingstar pe iarna care au o multime de avantaje. E nevoie, in principal, de evidentiat miscarea stabila a vehiculului la accelerare si franare pe drum inzapezit. Modelul individual al benzii asigura o aderenta cu inalta calitate pe drum. Modelul benzii la fel minimizeaza lipirea murdariei si a omatului. Aiesta e o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii dificile. Sunteti gata sa comandati pneuri Kingstar pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai larga varietate!

Pe tot sezonul cauciuc Kingstar

Fabricantul a reusit sa proiecteze o varianta perfecta pentru conducere pe orice sezon. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de conducere pe traseuri ude si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si off-road. Principalul cistig e legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa comandati pneuri pentru toate anotimpurile si sa le testati singuri. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

In ce an a fost fondata Kingstar?

Anvelopele Kingstar au aparut relativ recent, compania a fost fondata in 1998. Acest brand a fost creat de cunoscuta companie sud-coreeana Hankook. Kingstar a intrat pe piata mondiala cu viteza fulgerului, castigand rapid o popularitate uriasa nu numai acasa, ci si in strainatate.

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Kingstar?

Anvelopele de vara Kingstar au castigat o popularitate imensa, desi sunt un brand relativ tanar. Printre principalii parametri ai acestui brand, merita remarcat rezistenta ridicata, aderenta excelenta si rezistenta excelenta la uzura, datorita compozitiei chimice unice a cauciucului.

Ce au special anvelopele de iarna Kingstar?

Anvelopele de iarna ale marcii Kingstar se remarca prin aderenta lor incredibila pe drumurile inzapezite si alunecoase. Se remarca prin rezistenta sa incredibila la temperaturi foarte scazute.

De ce sa alegeti anvelopele Kingstar All Season?

Anvelopele all season includ parametrii de baza ai anvelopelor de vara si de iarna. Datorita celor mai noi tehnologii care sunt introduse in productia de anvelope Kingstar, acestea se simt minunat iarna si vara. Nici temperaturile critic scazute, nici extrem de ridicate nu sunt un obstacol pentru ei.

Cum sa comanzi anvelope Kingstar pe site-ul tau?

Puteti cumpara anvelope Kingstar de pe site-ul nostru anvelopele.md completand o cerere sau contactand departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Oferim doar produse originale cu toate certificatele de calitate necesare. Livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova.

Ce alte alternative mai exista la brandul Kingstar?

Daca din anumite motive nu ati gasit anvelope Kingstar potrivite, va recomandam sa acordati atentie urmatoarelor optiuni:

  • Sailun
  • Sava
  • Michelin
  • Gislaved

Anvelope auto - intregul catalog de anvelope.

Sus