Vezi toate serviciile

Diagnosticare cuprinzătoare a vehiculelor

Pret: din 500 lei

Continuitatea tehnică a tuturor sistemelor auto și schimbarea performanței față de norma de funcționare pot fi detectate prin diagnostice complexe. Conform instrucțiunilor de utilizare a oricărei mașini, atunci când se atinge un anumit kilometraj, se efectuează o verificare completă a performanței piesei de material. Sunt testate următoarele componente structurale:sistem de frânare, electricitate, centrală electrică, mecanism de direcție, sistem de alimentare. Diagnosticarea mașinilor în service-ul nostru auto presupune o inspecție tehnică cu ajutorul unor dispozitive specializate, precum și o inspecție vizuală și înlocuirea mecanismelor care și-au pregătit timpul pentru altele noi. Diagnosticarea completă se efectuează cel mai adesea la stand, care, la rândul său, are un centru de calcul care transmite informații de la senzori. Dacă aveți întrebări, sunați la +37368257576 sau trimiteți un mesaj completând formularul. Serviciile noastre populare:diagnosticare computer, înlocuire turbine, înlocuire curele de aer condiționat.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa folositi serviciul de diagnosticare complexa?

Service-ul nostru auto Anvelopele.md ofera servicii complete de diagnosticare. Expertii nostri va vor oferi servicii de calitate si va vor aduce masina in stare perfecta.

Ce permite verificarea diagnosticelor complexe?

Diagnosticarea cuprinzatoare a vehiculului va va permite sa aflati starea caroseriei, interiorului, iluminatului din interiorul masinii. De asemenea, se va verifica functionarea motorului, transmisiei si functionarea corecta a sistemului electric.

De ce avem nevoie de diagnosticarea completă a vehiculelor?

Diagnosticarea cuprinzatoare a masinii va permite sa identificati majoritatea problemelor existente in interiorul masinii. Aceasta procedura nu este dificila, dar necesita echipament si cunostinte speciale.

Este posibil sa efectuez singur un diagnostic cuprinzator?

Desi acest proces nu pare complicat, va fi dificil pentru o persoana nepregatita sa-l duca la indeplinire. Aceasta munca necesita echipamente si cunostinte speciale, fara de care este pur si simplu imposibil de facut.

Sus