Diagnosticare complexa a masinii

Pret: din 500 lei

Diagnosticare complexa a masinii va ajuta sa gasiti si sa remediati problema la timp, si asigura conducere sigura in auto dvs. Amintiti-va, diagnoza auto completa poate detecta in prealabil tot felul de probleme care va pot astepta masina dvs. Aceasta procedura nu numai ca va va scuti de eventualele necazuri pe parcurs, dar va va economisi financiare. Va recomandam sa faceti aceasta procedura in mod regulat. Trebuie efectuata cel putin o data pe an, iar in cel mai bun caz, este necesar la fiecare schimbare de anotimp si la cumpararea unei masini uzata.

Diagnosticarea completa auto

Cate etape include procesul? Diagnosticare completa auto consta din mai multe etape, care include:

  • verificarea generala TS;
  • analiza functionarii sistemului de propulsie;
  • o inspectie amanuntita a suspensiei;
  • verificare electrica;
  • diagnosticare completa auto.

In timpul lucrarilor, dezvaluie toate daunele si procedeaza la repararea ei. Unele piese sunt inlocuite, altele sunt reparate. Timpul necesar pentru diagnosticare completa a vehiculului poate varia de la cateva minute la cateva ore, in functie de cat de dificila este munca. Pret cuprinzator de diagnostic auto depinde de starea lui.

Inspectia se efectueaza fara utilizarea echipamentelor speciale, concentrandu-se in principal pe starea interiorului, caroseriei, precum si pe functionarea corecta a sistemului electric. Defectiunile constatate sunt remediate imediat. Adesea, diagnosticare complexa a masinii se face dupa accident.

Serviciul auto Anvelopele

Diagnosticare computer auto in Chisinau de inalta calitate este disponibila in servis auto nostru, la Calea basarabiei 46, asiguram si reparatii auto la loc. Pentru mai multe informatii sunati la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare complexa 1Diagnosticare complexa 2Diagnosticare complexa 3Diagnosticare complexa 4Diagnosticare complexa 5Diagnosticare complexa 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova sa folositi serviciul de diagnosticare complexa? Unde in Moldova sa folositi serviciul de diagnosticare complexa?

Service-ul nostru auto Anvelopele.md ofera servicii de intretinere auto de calitate. Expertii nostri va vor aduce masina in stare perfecta.

Ce permite verificarea diagnosticelor complexe? Ce permite verificarea diagnosticelor complexe?

Efectuarea acestor lucrari va va permite sa aflati starea caroseriei, interiorului, iluminatului din interiorul masinii. De asemenea, se va verifica functionarea motorului, transmisiei si functionarea corecta a sistemului electric.

De ce avem nevoie de diagnosticare cuprinzatoare? De ce avem nevoie de diagnosticare cuprinzatoare?

Aceasta procedura va permite sa identificati majoritatea problemelor existente in interiorul masinii. Aceasta procedura nu este dificila, dar necesita echipament si cunostinte speciale.

Este posibil sa efectuez aceasta procedura pe cont propriu? Este posibil sa efectuez aceasta procedura pe cont propriu?

Desi acest proces nu pare complicat, va fi dificil pentru o persoana nepregatita sa-l duca la indeplinire. Aceasta munca necesita echipamente si cunostinte speciale, fara de care este pur si simplu imposibil de facut.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png