Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Servicii suplimentare de service auto

Pastrarea masinii dumneavoastra in stare maxima

Serviciile suplimentare de service auto va vor permite sa va pastrati masina in cea mai buna stare si sa o faceti cu adevarat confortabila. La urma urmei, este extrem de important sa monitorizati nu numai „umplutura”, ci si ceea ce da luciu masinii. Oferim o gama completa in Chisinau. Expertii nostri din Republica Moldova va vor pune vehiculul in ordine. Masina va fi intotdeauna curata si ingrijita, de parca tocmai ar fi parasit magazinul auto. Si functionalitatea va creste semnificativ.

Serviciu
Pret
Restaurare interior auto
din 300 lei
Lustruirea farurilor
din 150 lei
Tonarea farurilor
din 150 lei
Instalare alarma auto
din 900 lei
Sudarea discurilor
din 500 lei
Lustruire auto
din 3500 lei
Eliminarea mirosurilor
din 500 lei
Instalarea senzorilor de parcare
din 500 lei
Instalarea camerei de vedere spate
din 500 lei
Serviciu
Pret
Izolarea fonica
din 500 lei
Curatatorie chimica auto
din 2000 lei
Vopsirea jantelor
din 500 lei
Lustruirea partilor caroserie
din 300 lei
Lustruirea parbrizului
din 500 lei
Curatatorie chimica hipoalergenica
din 500 lei
Reparatii covorase auto
din 500 lei
Lucrari de sudare
din 200 lei

Sarcini de service auto

Suntem bucurosi sa incepem restaurarea interiorului masinii dumneavoastra. Daca aveti nevoie sa reparati orice piesa sau sa faceti masina si mai confortabila, contactati profesionistii.
De asemenea, vom identifica rapid cauza mirosului neplacut din interiorul cabinei si o vom elimina calitativ. La dispozitia dumneavoastra - o curatare chimica profunda a masinii, inclusiv hipoalergenica. Dupa astfel de proceduri, masina va straluci.
Personalul nostru se va ocupa de izolare fonica. Sunetele nedorite ale motorului si ale strazii vor fi oprite. Veti putea asculta muzica cu mare placere.
Daca farurile s-au intunecat sau si-au schimbat culoarea, le vom readuce cu placere la aspectul initial. Astfel de masuri vor imbunatati nu numai estetica, ci si vizibilitatea pe drumuri pe timp de noapte. Pentru cei carora le place sa iasa in evidenta din multime, putem nuanta farurile in diverse culori.
Anvelopele.md se va ocupa de securitate:va instala o alarma. Nicio masina nu se poate lipsi de un sistem de securitate. De asemenea, va vom sfatui cu privire la alegerea dispozitivului.
Vom elimina zgarieturile, defectele, aschiile, petele si rugozitatile prin lustruire. Vom lustrui partile caroseriei si parbrizul. Astfel de actiuni vor transforma masina. Va deveni ca nou.
Instalati senzori de parcare si o camera de vedere spate. Va va permite sa aveti o vedere larga a ceea ce se intampla in spatele masinii. Unul dintre avantaje este ca va deveni si mai usor sa parcati vehiculele.
In lista de servicii:reparatii covoare, vopsit discuri, lucrari de sudare si multe altele.

Cand sa aplicati pentru servicii suplimentare

Nu exista un semnal anume cand merita sa aplicati pentru servicii suplimentare. Totul depinde de dorinta si atitudinea fata de propria masina a proprietarului. Daca esti obisnuit cu calitatea, contacteaza anvelopele.md. Va garantam ca masina dumneavoastra va straluci ca si cum tocmai a iesit de pe linia de asamblare.

Unde in Chisinau ofera servicii suplimentare de service auto?

Anvelopele.md este un service auto care ofera servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra la un pret accesibil. Angajam specialisti cu o vasta experienta si un depozit de cunostinte.

Unde ma pot inscrie la service-ul dvs. auto?

Puteti face o programare pe site completand o cerere sau sunand la + 373 60 336 236. Maestrii nostri sunt capabili sa rezolve probleme de absolut orice complexitate si sarcini intr-o perioada scurta de timp.

Ce anume este inclus in serviciile suplimentare ale service-ului dumneavoastra auto?

Oferim servicii precum:restaurare interioara, lustruire faruri, curatatorie auto, montaj alarma, lustruire auto, vopsire roti, reparare covorase, indepartare mirosuri, sudare, lustruire parbriz si multe altele.

Sus