Sudarea plasticului auto

Pret: din 500 lei

Sectorul auto se confrunta cu o incorporare treptata a materialelor plastice in structura vehiculelor. Astazi, o masina de dimensiuni medii are aproximativ 120 kg din greutate numai in plastic. Totodata, progresele tehnologice in materie de produse si echipamente utilizate in sudarea plasticului, precum si o buna calificare de specialist, cu privire la aplicarea diferitelor tehnici de reparatie, permit ca rezultatele obtinute sa fie excelente.

Pentru sudare plastic auto al caroseriei se folosesc diverse tehnici de reparatie, cum ar fi lipirea cu adezivi, sudarea cu adaos de material, introducerea de cleme metalice sau indreptarea prin aplicarea de caldura si presiune. Cu aceste tehnici, uneori combinate intre ele, se obtin rezultate excelente care ofera calitate si garantie reparatiei.

Ce trebuie sa cunoasteti cand mergeti la sudarea plasticului Chisinau

Materialele plastice folosite la fabricarea pieselor corpului, in general, pot fi clasificate in trei mari grupe in functie de comportamentul lor in fata incalzirii.

Termoplasticele care se caracterizeaza prin faptul ca le permit sa fie incalzite pana la temperatura de sudare si racirea fara deteriorare, termostabile care nu permit incalzirea fara deteriorare si materialele plastice compozite care constau din combinatii ale materialelor plastice anterioare armate cu incarcaturi de alte materiale precum ca sticla, kevlar sau carbon si care, de asemenea, nu pot fi incalzite fara a se deteriora.

Avand in vedere diferitele tehnici de reparatii si tipuri de plastic care exista, tehnicianul reparator din echipa Anvelopele.md, decide care dintre ele sau care sunt cele mai potrivite pentru fiecare caz, analizand mai multe aspecte fundamentale, precum tipul de plastic, forma, intinderea sau localizarea deteriorarii din plastic.

Cea mai importanta regula in sudarea plasticului este ca este posibila sudarea acestora doar cu acelasi material, asa ca primul pas va fi identificarea acestuia si selectarea materialului de intrare corespunzator.

Sudarea plasticului Chisinau realizata de servis auto, Anvelopele.md, readuc masinii dumneavoastra un aspect estetic si atractiv. Barele de protectie ale masinilor moderne sunt in cea mai mare parte din plastic, acestea fiind usor de deteriorat intr-un accident minor si prabusirea nu este un obstacol. Prin urmare, daca intampinati o astfel de problema, va asteptam pe str. Calea Basarabiei 46, pentru sudare plastic auto la cel mai convenabil pret.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudarea plasticului 1Sudarea plasticului 2Sudarea plasticului 3Sudarea plasticului 4Sudarea plasticului 5Sudarea plasticului 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot suda caroseria din plastic in Chisinau? Unde pot suda caroseria din plastic in Chisinau?

In serviciul nostru auto, oferim clientilor nostri un serviciu de sudura din plastic. Angajam cei mai buni mesteri, profesionisti in domeniul lor si avem, de asemenea, cele mai bune echipamente.

Ce defecte pot fi corectate prin sudarea plasticului? Ce defecte pot fi corectate prin sudarea plasticului?

Sudarea plasticului poate remedia astfel de defecte ale barei de protectie ca:

  • Fisuri
  • Defectiuni care apar din cauza impacturilor puternice
  • Dents
  • Zgarieturi
Cum se face sudarea plasticului? Cum se face sudarea plasticului?

Sudarea plasticului auto are loc in mai multe etape. In primul rand, piesele sunt curatate temeinic, partea deteriorata este slefuita si apoi marginile deteriorarii sunt prelucrate. Dupa aceasta, puteti incepe sudarea cu echipamente profesionale.

Ce alte servicii pot comanda? Ce alte servicii pot comanda?

In sectiunea de reparare a caroseriei exista si alte servicii, cum ar fi:

  • Inlocuirea parbrizului
  • Indepartarea fisurilor parbrizului
  • Indreptarea corpului
  • Tratamentul anticoroziv al fundului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png