Inlocuirea unui motor ABS

ABS, sau sistemul de franare antiblocare, este un sistem care permite vehiculului sa isi miste rotile chiar si in timpul unei franari de urgenta. Fara ABS, directia nu are niciun efect asupra masinii, dar cu ABS, ati putea directiona masina in timpul franarii de urgenta. De exemplu, daca un copil alearga pe sosea si dvs. franati brusc, cu ABS ati putea vira in traficul din sens opus pentru a evita o coliziune, in timp ce fara ABS, continuati sa conduceti in linie dreapta.

ABS este alcatuit din mai multe parti: 

  • Un sistem hidraulic care va permite sa depresurizati sistemul de franare;

  • Senzori de viteza;

  • Unitatea de control ABS.

Sistemul hidraulic ABS este format din conducte de lichid de frana, o pompa si un motor care elibereaza presiunea din sistemul de franare atunci cand se roteste volanul.

De ce masina dumneavoastra are nevoie de inlocuirea unui motor ABS?

Un motor ABS uzat sau stricat este usor de depistat. Daca pedala de frana se simte prea usoara si/sau distanta de franare este semnificativ mai mare, aveti o problema la motorul ABS. Desi multe probleme ale motorului ABS pot fi rezolvate prin inlocuirea periilor, unele inlocuiri ale motorului ABS sunt totusi necesare. Un motor ABS defect poate compromite capacitatea de franare sau poate face imposibila orice franare. De aceea, cel mai bine este sa nu lasati inlocuirea motorului ABS pe mai tarziu, deoarece riscati serios nu doar siguranta dumneavoastra, ci si pe cea a celor din jur.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca descoperiti probleme la sistemul de franare, trebuie sa treceti imediat la diagnosticarea si inlocuirea motorului ABS. Nu doriti sa provocati un accident si sa riscati integritatea masinii dumneavoastra. In loc sa va simtiti vinovat de un accident, este mai bine sa contactati acum profesionistii de la Anvelopele!

Sunteti interesat? Vrei sa iti inlocuiesti motorul ABS, sa primesti un pret? La service-ul auto Anvelopele, meseriasii nostri va vor repara sistemul de franare in mod profesionist, la un pret mic. Pentru a afla costul inlocuirii motorului ABS pentru autovehiculul dvs. sunati la numarul nostru de telefon +373 60 336 236 sau vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea unui motor ABS 1Inlocuirea unui motor ABS 2Inlocuirea unui motor ABS 3Inlocuirea unui motor ABS 4Inlocuirea unui motor ABS 5Inlocuirea unui motor ABS 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png