Curatatorie chimica auto hipoalergenica

Pret: din 500 lei

Interiorul oricarei masini necesita o curatare majora regulata. Nu neglija curatarea chimica a masinii tale, pentru ca de asta depind confortul si sanatatea ta.

Curatarea chimica hipoalergenica a masinii este utilizarea detergentului MERZWECKREINIGER asociat cu un generator de abur. Aceasta curatare chimica este absolut sigura pentru sanatatea umana, va permite sa efectuati o curatare completa a interiorului masinii dumneavoastra. O alta caracteristica importanta a curatarii chimice hipoalergenice este un miros placut de proaspat care ramane dupa procedura.

Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatatorie chimica hipoalergenica 1Curatatorie chimica hipoalergenica 2Curatatorie chimica hipoalergenica 3Curatatorie chimica hipoalergenica 4Curatatorie chimica hipoalergenica 5Curatatorie chimica hipoalergenica 6
Inregistrarea serviciului
Unde se face curatarea chimica hipoalergenica a unei masini in Chisinau? Unde se face curatarea chimica hipoalergenica a unei masini in Chisinau?

Puteti efectua o curatare chimica hipoalergenica a masinii dumneavoastra in service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Cat dureaza curatarea chimica hipoalergenica a interiorului unei masini? Cat dureaza curatarea chimica hipoalergenica a interiorului unei masini?

Curatarea chimica hipoalergenica a interiorului poate dura de la 4 pana la 6 ore de lucru si, in unele cazuri, mai mult. Depinde de multi factori, cel mai bine este sa te consulti cu specialisti de la un service auto specializat.

Cum sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto? Cum sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Inregistrarea in centrul nostru specializat auto se poate face la numarul de telefon +373 60 336 236 sau puteti completa o cerere direct pe site-ul nostru.

Ce metode de plata sunt furnizate in serviciul dvs. auto? Ce metode de plata sunt furnizate in serviciul dvs. auto?

Pentru lucrarile de reparatii prestate plata se face atat in numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Republicii Moldova sunt acceptate la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png