In magazin online Anvelopele.md oferim cric auto pentru vehicul la cele mai bune preturi in Chisinau. In magazinul nostru online de produse pentru masini poti sa uitati la modele si preturi la cric auto pentru masina. Aici va gasiti si cumparati cric auto pentru diferit gust dintre companiile adunate.

Comandati cricuri auto pentru automobil in magazinul online

Catalogul nostru online este simplu salvare pentru proprietari de masini care isi pretuiesca timpul. Pe site poti fara probleme efectuati cumparare cu transport in toate orasele Moldovei. Procesam comenzi la orice ora a zilei! Daca au aparut greutati cu alegere, specialistii nostri va vor ajuta sa selectati cricuri auto. Oferim pentru cumparatorii nostri optimale conditii pentru cumparare toate tipurile de accesorii auto in toata tara:

  • efectuarea practic a comenzilor;
  • bonusuri pentru cumparatorii regulari;
  • sfaturi de la expertii nostri gratuit;
  • produse de prima clasa;
  • livrare express in toate orasele Moldovei;
  • asortiment pentru diferit gust.

Selectie larga de auto marfuri in Anvelopele.md

In catalogul online alegeti nu numai cricuri auto pentru diferit buget, dar si alte accesorii pentru masina dvs., uleiuri auto si filtre, produse chimice auto, pneuri, echipamente auto. Noi am ales pentru voi doar cele mai populare marci de marfuri pentru auto. Noi reprezentat numai marfuri de calitate.

Ganditi de unde sa comandati cricuri auto la pret accesibil, cu livrare express in Chisinau si Moldova? Atunci cu siguranta la noi!

Ce fel de valeti sunt? Ce fel de valeti sunt?

Exista 4 tipuri de mufe:

  • Surub, confortabil, stabil, durabil, ridicati pana la 15T
  • Cremaliera si pinion, utilizate pentru lucrari de constructii
  • Hidraulic, compact, cu eficienta ridicata, dar inaltimea de ridicare este mai mica
  • Pneumatic, utilizat pentru lucrul pe suprafete neuniforme
Care сric auto este mai bine sa alegi in greutate? Care сric auto este mai bine sa alegi in greutate?

Capacitatea de incarcare necesara trebuie calculata pentru cazul dvs. specific. Este necesar sa se tina seama de greutatea transportului, precum si de greutatea transportata. Pentru o masina de pasageri, puteti lua pana la 2 Tone, va fi suficient.

Care este inaltimea de ridicare a cricului? Care este inaltimea de ridicare a cricului?

Inaltimea de ridicare este inaltimea de la care incepe ascensiunea. Trebuie sa acordati atentie acestui parametru atunci cand cumparati, daca aveti o masina cu o distanta mica, sub 15 cm.

De unde sa cumperi un cric auto in Chisinau? De unde sa cumperi un cric auto in Chisinau?

In magazinul nostru puteti cumpara un jack sau il puteti comanda cu livrare la domiciliu. Oferim o garantie pentru toate bunurile achizitionate. De asemenea, colaboram cu cei mai buni furnizori.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png