Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Raza openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelopele.md - este cel mai mare magazin online de produse auto in Moldova. Noi am construit reputatia oferind numai produse originale pentru cumparare si prin asigurarea loialitati extinse a clientilor. Puteti cumpara anvelope pentru camioane la noi si montati imediat la locului.

Catalog de cauciucuri pentru camioane in magazinul nostru

Cauciucuri pentru camioane sunt impartite in trei grupe, in functie de locul in care sunt montate:

 1. directie;
 2. conducere;
 3. tractiune.

Toate anvelopele camioane are scopul sau, care se regaseste in denumire, precum si caracteristicile modelului benzii de rulare. Va rugam sa retineti ca avem si cauciucuri pentru camion pentru remorci.

Cumparati anvelope pentru camion in Moldova

Anvelopele pentru camion au mult mai multe functii decat cele pentru automobile si motociclete. Atfel tip de cauciucuri trebuie sa asigure tractiune buna sub greutati ridicate. Si, fiindca greutatea incarcaturii si caracteristicile suprafetei drumului sunt parametri strict individuali, vanzator nu poate recomanda un anumit model. Care anvelope de camion cumpara, veti decide singuri. Consultantii nostri va vor oferi cat mai multe informatii utile pentru a va ajuta sa decideti asupra unui model.

Pentru a face alegerea corecta, trebuie sa raspundeti mai intai la intrebarea pe ce drumuri veti folosi cauciucuri camioane: regionale sau in oras. Luati in considerare si anotimpul. Magazinul nostru online ofera modele de vara, iarna si pentru toate anotimpurile. Locul de montare este, de asemenea, important, deoarece scopul anvelopei de camion se reflecta in materialul, dimensiunea si caracteristicile benzii de rulare.

Ce alte produse auto vindem

Pe site-ul nostru puteti cumpara nu numai anvelope pentru camioane, dar si alte produse auto care sunt disponibile in catalogul nostru:

De ce trebuie sa cumparati la noi

 • Alegere larga
 • Catalogul comod
 • Toate tipurile de calcule
 • Livrare in toate orasele
 • Experti cu experienta solida
 • Consultanti atenti la nevoile clientului
 • Trimiterea marfurilor in aceeasi zi
 • Asigurarea calitatii din partea producatorului si a magazinului nostru
 • Posibilitatea de a returna sau de a schimba produsul achizitionat
 • Reduceri regulare

Pentru a aprecia aceste si alte beneficii ale companiei noastre, trebuie sa plasati prima dvs. comanda acum!

Aveti inca intrebari, de exemplu, care sunt preturile la anvelope pentru camioane? Apelati la consultantii nostri pentru mai multe informatii despre produse, conditii de lucru si asistenta pentru alegere.

De unde sa cumparati anvelope pentru camioane in Moldova? De unde sa cumparati anvelope pentru camioane in Moldova?

Puteti cumpara anvelope pentru camioane din magazinul online anvelopele.md. Avem o gama larga de anvelope pentru camioane. Exista anvelope pentru toate anotimpurile: vara, iarna si orice vreme.

Ce dimensiune de anvelope pentru camion ai pe stoc? Ce dimensiune de anvelope pentru camion ai pe stoc?

Avem anvelope pentru camion de absolut toate dimensiunile si parametrii. In magazinul nostru veti gasi cu siguranta modelul potrivit.

Cum se plaseaza o comanda pentru achizitionarea de anvelope pentru camioane? Cum se plaseaza o comanda pentru achizitionarea de anvelope pentru camioane?

Puteti face o achizitie de pe site-ul nostru completand o cerere sau formand la departamentul nostru de vanzari + 373 68 257 576. Vindem numai produse originale si de inalta calitate.

Ce alte produse furnizati? Ce alte produse furnizati?

Avem in stoc o gama larga de anvelope auto, anvelope agricole, anvelope motociclete, uleiuri de motor, baterii, roti si o varietate de accesorii auto.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png