Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare anvelope de incredere. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 235/60 R18, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este destul de importanta. Discrepanta anvelopelor din cauza conditiilor meteo poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 235/60 R18?

Anvelope de vara 235/60 R18

In Moldova, de regula, anvelopele se inlocuiesc primavara. Temperatura arata de obicei 10 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 235/60 R18 nu sufera de lipsa unui numar mare de caracteristici, ele corespund climei din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce tradeaza franarea fulgerului masinii. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Acvaplanare buna. Si pentru a fi mai precis, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Zona noastra se caracterizeaza printr-o cantitate uriasa de averse vara, asa ca trebuie luata in considerare aceasta caracteristica.

Anvelope de iarna 235/60 R18

Pe masura ce temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 235/60 R18 este o compozitie speciala. Va permite sa pastrati moliciunea in ingheturi severe.. Internet magazinul nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil se caracterizeaza prin capacitatea de a se autocurata de murdarie. Se descurca grozav si pe autostrada. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Perioada de functionare. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata de la produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce fiabil in sezonul de iarna, trebuie sa achizitionati pneuri de iarna 235/60 R18!

Cauciucuri 235/60 R18 tot sezonul

In ciuda scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 235/60 R18 nu sunt facute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de continutul celui de-al doilea set de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile 235/60 R18, sunati un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png