Inlocuirea jumatatii de osie

Arborele puntii este o componenta esentiala a grupului motopropulsor care transmite cuplul la roti.

Arborele de osie este o parte esentiala a miscarii vehiculului, ceea ce inseamna ca defectarea, uzura si deteriorarea acestuia este critica si trebuie reparat sau inlocuit cat mai repede posibil.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea unui arbore de transmisie?

Defectiunile si uzura jumatatii axei pot fi recunoscute foarte usor daca va puteti da seama ca va confruntati cu urmatoarele probleme la vehiculul dvs:

  • Ciocniri ocazionale, pocnituri, scartaituri.

  • Vibratii excesive in cabina vehiculului.

  • Incalzirea excesiva a discurilor.

Este posibil ca aceste cauze sa nu fie 100% probabile pentru a indica faptul ca arborele de osie este defect, dar ele arata ca este necesar sa vizitati un atelier autorizat si sa va supuneti vehiculului dumneavoastra la o verificare de catre un specialist. In cazul unei defectiuni, tehnicianul va decide daca este necesara inlocuirea arborelui de osie sau daca o reparatie va fi suficienta. Nu intarziati sa mergeti la atelier, deoarece deteriorarea arborelui de osie poate duce la defectarea sistemului de directie, ceea ce, la randul sau, poate provoca un accident rutier.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti aceasta problema?

Daca descoperiti aceste probleme, ar trebui sa incepeti imediat inlocuirea arborelui de osie, deoarece riscati sa aveti un accident, sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri sau sa va pierdeti cu totul vehiculul. Este mai bine sa nu provocati accidente si sa lasati functionalitatea vehiculului dumneavoastra la voia intamplarii si, in schimb, sa apelati la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea unui arbore de osie, dar sunteti ingrijorat de pret? La atelierul nostru, veti primi un pret corect si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o estimare a costului de inlocuire a arborelui de osie. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea arborelui de transmisie 1Inlocuirea arborelui de transmisie 2Inlocuirea arborelui de transmisie 3Inlocuirea arborelui de transmisie 4Inlocuirea arborelui de transmisie 5Inlocuirea arborelui de transmisie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png