Vezi toate serviciile

Diagnosticarea servodirectiei

Pret: din 500 lei

Exista multe semne ale unei probleme de servodirectie. Printre acestea, le puteti stabili pe cele principale, care se gasesc adesea. Exista mai multe criterii dupa care pot fi impartite problemele:probleme cu cutia de viteze si pompa servodirectiei. Daca volanul este tinut si se simt socuri, acest lucru indica faptul ca cureaua de transmisie este stransa lejer. Daca este necesar sa folositi forta pentru a intoarce, atunci este necesar sa verificati cureaua de transmisie si sa inspectati rezervorul de umplere. Poate ca cauza principala este ca motorul are o turatie mica de ralanti. Daca ati inlocuit recent servodirectia, puteti verifica daca ati aerisit sistemul. Cand este dificil sau foarte usor sa rasuciti volanul, este necesar sa examinati vitezometrul sau echipamentul electronic. De asemenea, merita sa ne amintim nivelul lichidului de lucru din rezervor - daca nu este suficient, atunci sistemul de servodirectie poate inceta sa functioneze. Avem o echipa de specialisti in centrul nostru de service auto care va va face diagnosticarea servodirectiei eficient si rapid. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576. Serviciile noastre populare:asistenta in alegerea masinii, sistem de aer conditionat, inlocuire arcuri de suspensie, spalarea sistemului de alimentare cu combustibil al unei masini.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova ofera servicii de diagnosticare a servodirectiei?

Specialistii nostri de la atelierul de reparatii auto Anvelopele.md pot efectua diagnostice ale servodirectiei. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim lucrari de reparatii profesionale in cel mai scurt timp posibil.

Ce motive pot duce la o defectiune a servodirectiei?

Factori care pot duce la defectarea servodirectiei:

  • lipsa uleiului
  • tip gresit de ulei
  • lichid brut
  • uzura rulmentului pompei
Cum sa faci o programare la atelierul tau de reparatii auto?

Pentru a obtine o programare la un atelier de reparatii auto, trebuie sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa ne contactati la telefon +373 60 336 236.

Ce metode de plata acceptati?

Pentru serviciile prestate in serviciul nostru auto, plata se poate face atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Republicii Moldova sunt disponibile pentru plata.

Sus