Inlocuirea filtrul de aer intr-o masina

Pret: din 70 lei

Una dintre cele mai importante componente ale unui automobil este filtrul de ulei, acesta garanteaza sanatatea motorului. Functia sa este de a preveni deteriorarea sau scurtarea duratei de viata a intregului angrenaj, servind ca o bariera.

De ce protejeaza filtrul de ulei motorul?

Motorul este considerat a fi un loc foarte murdar al masinii, atat din cauza locului unde se afla, cat si din cauza componentelor care il alcatuiesc. Marea majoritate a murdariei care se acumuleaza in motor provine din aer (funingine, nisip, resturi de asfalt, printre altele), aceste mici particule reusind sa se infiltreze peste tot, inclusiv in interiorul motorului. De aceea este important filtrul de ulei din motor.

Pe langa murdaria exterioara, motorul produce si propriile sale impuritati. Deteriorarea unor piese, precum uzura naturala a rulmentilor, captuselilor, inelelor si pistoanelor, genereaza particule care pot deteriora intregul motor al masinii.

Cum are loc inlocuirea filtrului de ulei?

Inlocuirea filtrului de ulei la o masina este necesara ori de cate ori are loc un schimb de ulei, deoarece nu are rost sa faci un dus si sa imbraci aceleasi haine. In interior filtrul poate retine intre 0,5 si 1 litru de ulei, adica daca nu schimbi componenta, uleiul nou se va amesteca cu cel vechi.

Pentru inlocuirea filtrului de ulei, mecanicii din echipa Anvelopele.md urmeaza un set de proceduri bine stabilite. Inainte de a incepe intregul proces de schimb filtre ulei, se verifica daca nu exista scurgeri si ca filtrul este cel correct.

Inlocuiri filtrul de ulei in Moldova

Cat de importanta este inlocuirea filtrului de ulei in Moldova?

Filtrele de ulei de motor sunt concepute pentru a mentine uleiul curat pentru a fi utilizat in sistemul de lubrifiere al vehiculului. O astfel de componenta este importanta pentru a asigura o durata de viata buna pentru motor si componentele acestuia. Importanta acesteia se refera la:

 1. Ofera securitate;
 2. Pazeste motorul;
 3. Prelungeste durata de viata;
 4. Performanta imbunatatita a motorului;
 5. Ungerea eficienta a componentelor;
 6. Economie de combustibil.

Cand trebuie sa inlocuiti filtrul de ulei?

In mod normal, ar trebui sa inlocuiti uleiul o data pe an. Dar daca faci calatorii scurte, este mai bine sa o faci mai des.

 • Pentru vehiculele fabricate inainte de 2000, intre fiecare 7 500 si 15 000 km.
 • Pentru vehiculele fabricate dupa 2000, intre fiecare 15.000 si 30.000 km.

De ce aveti nevoie de inlocuirea filtrului de ulei la o masina?

 1. Va protejeaza vehiculul impotriva deteriorarii atunci cand porniti de la rece.
 2. Ajuta la prevenirea coroziunii motorului.
 3. Previne supraincalzirea masinii.
 4. Uleiul curat mentine motorul curat.

La auto service, Anvelopele.md gasesti intotdeauna specialisti calificati in domeniu si pret inlocuire filtru ulei convenabil pentru orice buzunar. Asadar, va asteptam la noi pentru inlocuirea filtrului de ulei sau alte servicii.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea filtrului de aer 1Inlocuirea filtrului de aer 2Inlocuirea filtrului de aer 3Inlocuirea filtrului de aer 4Inlocuirea filtrului de aer 5Inlocuirea filtrului de aer 6
Inregistrarea serviciului
Unde se inlocuieste filtrul de aer in Chisinau? Unde se inlocuieste filtrul de aer in Chisinau?

Puteti face aceasta lucrare in service-ul nostru auto, unde lucreaza specialisti cu experienta vasta, care in scurt timp vor elimina toate problemele existente, precum si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

De ce este atat de important filtrul de aer? De ce este atat de important filtrul de aer?

Filtrul de aer este necesar pentru a introduce aer in motor. Daca filtrul de aer nu este ingrijit corespunzator, acesta se va infunda, nepersand suficient aer in motor, ceea ce va duce la defectarea inevitabila a acestuia.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de aer? Cat de des trebuie schimbat filtrul de aer?

Se recomanda schimbarea acestuia dupa fiecare trecere de intretinere, adica la fiecare 15 - 30.000 km din distanta parcursa. In caz contrar, poate duce la consecinte negative.

Ce alte servicii ai in atelierul auto tau? Ce alte servicii ai in atelierul auto tau?

De asemenea, oferim servicii precum:

 • Inlocuire lichid servodirectie
 • Inlocuire filtru de ulei
 • Inlocuire filtru de combustibil
 • Inlocuire filtru de habitaclu
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png