Vezi toate serviciile

Inlocuirea filtrul de aer intr-o masina

Pret: din 70 lei

Performanta buna a motorului fara o astfel de piesa precum filtrul de aer este pur si simplu imposibila. Inlocuirea filtrului de aer este necesara destul de des, acest lucru se datoreaza de obicei faptului ca se infunda destul de repede. Si nu trebuie sa neglijati inlocuirea acestuia, deoarece functionarea normala a intregului motor depinde de aceasta. Ignorarea unui detaliu atat de important va poate lovi greu buzunarul. Frecventa inlocuirii filtrului de aer depinde de zona in care se opereaza vehiculul. Daca aerul din zona in care este folosita masina este poluat, atunci filtrul va trebui schimbat mai des. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde se inlocuieste filtrul de aer in Chisinau?

Puteti inlocui filtrul de aer intr-un service auto specializat, unde lucreaza specialisti cu o vasta experienta, care vor elimina toate problemele existente intr-un timp scurt, precum si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

De ce este atat de important filtrul de aer?

Filtrul de aer este necesar pentru a introduce aer in motor. Daca filtrul de aer nu este ingrijit corespunzator, acesta se va infunda, nepersand suficient aer in motor, ceea ce va duce la defectarea inevitabila a acestuia.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de aer?

Se recomanda schimbarea filtrului de aer dupa fiecare intretinere, adica la fiecare 15 - 30.000 km din distanta parcursa. In caz contrar, poate duce la consecinte negative.

Ce alte servicii ai in atelierul auto tau?

De asemenea, oferim servicii precum:

  • Inlocuire lichid servodirectie
  • Inlocuire filtru de ulei
  • Inlocuire filtru de combustibil
  • Inlocuire filtru de habitaclu
Sus