Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Uleiuri ZIC de motor comanda in Republica Moldova

Gasiti in catalogul nostru un rind amplu de ulei ZIC pentru motor. De multa vreme aiesta companie a dobindit o mare celibretatae si este iubita de milioane de automobilisti de pe toate contenentele. Noi dam asigurare pe calitatea uleiurilor de motor prezentate in sortiment, deoarece vindem doar marfa originala, de calitate superioara.

Uleiurile ZIC de motor artificiale au grad marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o decidere magnifica pentru motor care functioneaza la temperaturi minimale si maximale. Caracteristicile uleiului sintetic includ: performanta mare la temperaturi scazute; coeficient scazut de frecare; evaporare mica; oxidativa mare si fixitate termica; indice de vascozitate ridicate.

Uleiul pentru motor semi-artificial atrage prin universalismul sa si e suportabil pentru aproape fiecare model de motor. Uleiurile semi-sintetice au stadiu mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Ulei minerale ZIC pentru motor sunt potrivite pentru autovehiculele cu motoare care nu pretind la intretinere individuala. Aceasta este o optiune buna si convenabila pentru masinile de generatie mai veche.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a alege uleiul de lubrifiere acceptabil, este nevoie sa stiti: anotimpul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul vehiculului. Aceste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a masinii sau predati selectionarea specialistilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati de toate beneficiile valabile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem permanent gata sa va surprindem cu reduceri atractive, servicii de excelenta calitate, si valori profitabile.

De unde pot cumpăra ulei de motor Zic? De unde pot cumpăra ulei de motor Zic?

Puteți cumpăra ulei auto Zik de pe site-ul nostru, o selecție mare în catalog la prețuri mici. Livrăm produsele în orice loc din Moldova.

Unde se produce uleiul ZIC? Unde se produce uleiul ZIC?

Uleiurile sub marca ZIK sunt produse de cel mai mare holding SK Lubricants, al cărui birou este situat în Coreea de Sud. Apariția companiei datează din 1962.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png