Schimbarea cilindrului de frana pentru auto

Intretinerea defectuoasa sau lipsa acesteia pot cauza probleme, provocand riscuri pentru viata soferului, precum inlocuirea cilindrului principal de frana fara a schimba lichidul vechi. In curand, lichidul va contamina cilindrul principal de frana, provocand defectiuni grave, care pot varia de la inoperabilitate pana la blocarea completa a sistemului.

Ar trebui sa urmariti cand va fi necesara schimbarea cilindrului de frana pentru auto. Unul dintre principalele riscuri este pierderea cursei pedalei de frana. Tineti revizuirile la zi si, in cazul oricarei variatii a cursului de activare a franei, veniti la Anvelopele.md. De asemenea va recomandam sa fiti atenti si la urmatoarele aspecte:

  • evitati franarile bruste;
  • calcati usor pedala;
  • folositi frana brusc doar in cazuri urgente, evitand uzura prematura a componentelor sistemului.

Schimbarea cilindrului de frana pentru auto in Moldova

Ce probleme duc la inlocuirea cilindrului de mana?

Iata principalele probleme ale cilindrului de frana:

1.Pedale care cedeaza

Daca pedala de frana a masinii coboara pe podea, ar putea fi un semn al unei probleme cu cilindrul de frana. Acest lucru se intampla cand apasati pedala. De asemenea, este periculos pentru ca nu aveti suficienta eficienta de franare.

2.Lichidul de frana in rezervor

Ar trebui sa verificati lichidul de frana din rezervorul cilindrului principal. Prin urmare, este important sa se respecte nivelul lichidului de frana si conservarea acestuia. Daca nivelul scade moderat, este semn ca nu sunt probleme cu piesa si ca este o uzura treptata a placutelor de frana.

Intr-un mod preventiv, nevoia de intretinere trebuie facuta la fiecare 10.000 km parcursi sau sase luni. Dupa aceasta perioada, mecanicul va evalua uzura articolelor si va recomanda necesitatea sau nu de schimbarea cilindrului de frana pentru auto.

Anvelopele.md este service auto pentru inlocuirea cilindrului de frana in Chisinau la pret avantajos. Nu lasati problema masinii dumneavoastra sa se agraveze. E mai usor de prevenit decat de reparat.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea cilindrului de frana 1Inlocuirea cilindrului de frana 2Inlocuirea cilindrului de frana 3Inlocuirea cilindrului de frana 4Inlocuirea cilindrului de frana 5Inlocuirea cilindrului de frana 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png