Modificarea sunetului esapamentului al masinii dvs.

Sunetul sistemului de evacuare al masinii dvs. poate fi un factor important pentru performanta generala a acesteia si pentru personalitatea dvs. Pentru unii soferi, sunetul sistemului de evacuare este la fel de important ca si aspectul masinii lor. Daca sunteti unul dintre acesti soferi, este posibil sa fiti interesat de refinisarea sunetului esapamentului.

Ce este reglarea sunetului esapamentului?

Reglajul esapamentului este procesul de modificare a unui sistem de evacuare pentru a-i schimba sunetul. Acest lucru se poate face prin schimbarea dimensiunii sau formei tevilor, a tipului de esapament sau a materialelor folosite in sistem. Exista o serie de metode diferite care pot fi folosite pentru a personaliza sunetul unui sistem de evacuare, iar cea mai buna metoda va depinde de preferintele dumneavoastra individuale.

Cum se realizeaza finalizarea sunetului sistemelor de evacuare?

Iata cateva dintre cele mai comune metode utilizate pentru a regla sunetul unui sistem de evacuare:

  • Schimbarea dimensiunii sau a formei tevilor. Aceasta este una dintre cele mai comune metode de reglare a sunetului unui sistem de evacuare. Prin schimbarea dimensiunii sau formei tevilor, puteti modifica frecventa undelor sonore produse. Acest lucru poate avea ca rezultat un sunet mai profund, mai tare sau mai ragusit.
  • Schimbarea tipului de esapament. Amortizorul de zgomot este partea sistemului de evacuare responsabila de inabusirea sunetului produs de esapament. Exista mai multe tipuri diferite de amortizoare, fiecare cu un sunet unic. Prin schimbarea tipului de amortizor de zgomot, puteti schimba sunetul general al sistemului de evacuare.
  • Utilizarea de materiale diferite. Materialele utilizate in sistemul dumneavoastra de evacuare pot afecta, de asemenea, sunetul. De exemplu, tevile din otel inoxidabil produc un sunet diferit fata de cele din aluminiu.

Reglarea sunetului sistemului de evacuare poate imbunatati, de asemenea, performanta masinii dumneavoastra. Un sistem de evacuare reglat corespunzator poate ajuta la cresterea fluxului de aer, ceea ce poate duce la mai multa putere si cuplu.

Nu stii unde se efectueaza tuningul sunetului sistemului de evacuare in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Reglarea sunetului sistemului de evacuare poate fi o modalitate excelenta de a schimba sunetul masinii tale. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face ca masina dvs. sa sune mai agresiv, mai ragusit sau mai puternic, tuningul sistemului de evacuare este o optiune excelenta.

La atelierul nostru de reparatii auto din Anvelopele, meseriasii nostri pot schimba cu usurinta tonul sunetului masinii dumneavoastra. Rafinarea sunetului sistemelor de evacuare nu este o problema pentru ei. Orice tempo, orice ton, orice volum - numai in service auto Anvelopele!

Daca aveti intrebari despre finalizarea sunetului sistemelor de evacuare sau intentionati sa faceti o programare pentru modificarea sunetului, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 1Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 2Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 3Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 4Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 5Perfectionarea sunetului sistemului de evacuare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png