Inlocuire teava de admisie a esapamentului

Tevile de admisie din sistemul de evacuare sunt responsabile pentru transportul gazelor de esapament departe de motor. In timp, aceste tevi pot deveni corodate, ruginite sau deteriorate in alt mod. Daca acest lucru se intampla, poate cauza o serie de probleme. Eficienta redusa a motorului, cresterea volumului gazelor de esapament etc.

Cum se inlocuieste si se repara teava de admisie a esapamentului?

Inlocuirea tevii de admisie a esapamentului este o procedura relativ simpla, care poate fi efectuata de un mecanic calificat. Noile tevi vor fi realizate dintr-un material rezistent la coroziune, cum ar fi otelul inoxidabil, si vor fi etansate corespunzator pentru a preveni scurgerile.

Cand ar trebui efectuata o inlocuire a tevilor de admisie a esapamentului?

Iata cateva dintre beneficiile inlocuirii tevilor de admisie din sistemul de evacuare:

  • Eficienta imbunatatita a combustibilului. O noua teava de admisie va ajuta la reducerea contrapresiunii in sistemul dvs. de evacuare si, astfel, va imbunatati eficienta combustibilului cu pana la 5%.
  • Cresterea puterii motorului. Noua teava de admisie va imbunatati performanta motorului, permitand gazelor de esapament sa circule mai liber.
  • Reducerea emisiilor. Inlocuirea cornierului tevii de esapament va contribui la reducerea emisiilor prin prevenirea scurgerilor si prin asigurarea faptului ca gazele de esapament sunt deviate in mod corespunzator departe de vehicul.
  • Reducerea volumului gazelor de esapament. Inlocuirea tevii de admisie a esapamentului va reduce zgomotul gazelor de esapament prin etansarea oricaror scurgeri si utilizarea de materiale care reduc zgomotul.
  • Reducerea riscului de supraincalzire a motorului. O noua teava de admisie reduce riscul de supraincalzire a motorului, functionand corect si asigurandu-se ca nu exista scurgeri sau puncte slabe.

Nu stiti unde in Chisinau puteti obtine o inlocuire a tevii de admisie la un pret bun? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca va confruntati cu oricare dintre problemele mentionate mai sus, este important sa inlocuiti cat mai repede tevile de admisie. Aceasta procedura simpla poate contribui la imbunatatirea performantelor autovehiculului dumneavoastra, la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil si la reducerea emisiilor, precum si la prelungirea duratei de viata a motorului.

Centrul nostru de service auto Anvelopele va efectua o gama completa de intretinere a sistemului dumneavoastra de evacuare. Inlocuirea tevii de esapament la service-ul auto Anvelopele este o garantie de inalta calitate si costuri reduse. Pretul de inlocuire depinde de tipul de teava, de masina si de multi alti factori. In cea mai mare parte, costul de inlocuire variaza intre 500-800 de lei.

Daca aveti nevoie de inlocuirea tevii de admisie a tobei de esapament, faceti o programare la mecanicii de la service-ul auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea conductei de jos 1Inlocuirea conductei de jos 2Inlocuirea conductei de jos 3Inlocuirea conductei de jos 4Inlocuirea conductei de jos 5Inlocuirea conductei de jos 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png