Vezi toate serviciile

Schimbarea articulatiei sferice intr-o masina

Pret: din 200 lei

Articulatia sferica a unei masini este o balama la baza careia se afla o bila. Articulatia sferica permite rotii sa se roteasca in timp ce isi mentine pozitia intr-un plan orizontal. Este situat in locul in care bratul suspensiei este atasat de butucul rotii. In cele din urma, articulatia sferica este elementul de fixare care tine aceste parti mobile impreuna. Unul dintre principalele motive pentru defectarea articulatiei sferice a masinii este o antera rupta. Aceasta face parte din articulatia sferica care trebuie monitorizata din cand in cand. Daca antera se rupe, atunci murdaria, nisipul, umezeala vor intra in articulatia sferica a masinii. Aceste elemente vor strica interiorul suportului. De asemenea, pot aparea probleme din cauza productiei de lubrifiant. Principalul lucru de stiut este ca cauzele problemelor articulatiilor sferice nu apar peste noapte. In service-ul nostru auto puteti inlocui articulatii la un pret avantajos! Avem profesionisti care o vor face eficient si rapid. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:repararea geamurilor, montarea anvelopelor la fata locului, diagnosticarea computerului transmisiei automate.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se poate inlocui rotula?

In serviciul nostru auto, oferim servicii de inalta calitate si profesionale pentru inlocuirea articulatiei sferice, va puteti inscrie la noi completand o cerere pe site sau sunand la + 373 60 336 236.

Ce factori indica o defectiune a articulatiei sferice?

Nu este o sarcina dificila sa identificati o defectiune a articulatiei sferice;atunci cand va deplasati pe un teren denivelat, va aparea un sunet usor plictisitor, dupa ce l-am identificat, va recomandam sa contactati imediat un service auto pentru o examinare detaliata a problemei.

Este posibil sa inlocuiti singur articulatia sferica a masinii?

Desi articulatia sferica are un design simplu, inlocuirea acesteia este uneori o sarcina extrem de dificila. Complexitatea inlocuirii depinde de modelul masinii pe care este instalata. Nu va recomandam sa incercati sa il inlocuiti singur fara cunostinte si experienta adecvate, cel mai bine este sa contactati specialisti de incredere.

Ce alte servicii sunt disponibile in serviciul dumneavoastra?

Oferim toate serviciile legate de repararea trenului de rulare al autoturismului. Printre acestea:inlocuirea silentblocurilor, inlocuirea amortizoarelor, inlocuirea unei parghii, inlocuirea unui butuc etc.

Sus