Schimbarea articulatiei sferice intr-o masina

Pret: din 200 lei

Articulatiile sferice fac parte din sistemul de suspensie al vehiculului dvs. care conecteaza articulatiile de directie la bratele de control. O articulatie sferica este in esenta o bila flexibila si o mufa care permite suspensiei sa se miste in timp ce permite rotilor sa se roteasca. Masinile si camioanele vor avea diverse seturi de articulatii sferice in functie de tipul de sistem de suspensie. Ca orice alta componenta a suspensiei, articulatiile sferice se uzeaza in cele din urma si se slabesc si devine necesar inlocuirea planetariei in Chisinau.

Prin urmare, articulatia sferica reprezinta un element foarte important ale suspensiei unei masini, si trebuie sa acordati atentie sporita atunci cand e cazul de schimbarea articulatiei sferice.

De ce aveti nevoie de o articulatie sferica?

Deoarece bratele de suspensie si butucii rotilor sunt in miscare continua (fara aceasta, manevrarea si deplasarea lina sunt imposibile), ansamblul nu trebuie sa interfereze cu miscarile lor. Dar, in acelasi timp, miscarea acestor parti trebuie sa fie in limite stricte.

Scopul articulatiei sferice este de a permite rotilor sa se invarteasca si sa se roteasca fara obstacole, dar sa le impiedice sa se deplaseze de-a lungul axei verticale (pentru a asigura rotilor o pozitie verticala constanta). Trebuie remarcat faptul ca ansamblul balamalei nu este folosit doar pe aceasta unitate pentru a fixa butucul si parghia. O parte similara se gaseste in parghiile de camber sau unele tipuri de amortizoare (de exemplu, in capacul portbagajului sau stalpii capotei).

Schimbarea articulatiei sferice in Chisinau

Cum se verifica articulatia sferica

Desi sfera este realizata din materiale care permit folosirea piesei pentru o perioada indelungata, aceasta devine totusi inutilizabila. Din acest motiv, sunt necesare diagnostice de rutina de suspendare sau inlocuirea planetarei in Chisinau.

Semne care indica schimbarea articulatiei sferice Moldova

O articulatie sferica defecta creste riscul unei urgente. Nu exista un standard unic pentru cat de mult ar trebui sa dureze o anumita piesa. Pe unele modele de masini, resursa sa poate ajunge la aproximativ 150 de mii de kilometri.

In continuare aveti cateva dintre cele mai frecvente semne care indica o problema a articulatiei sferice:

  • Zgomot provenit de la suspensia din spate a vehiculului.
  • Uzura neregulata a anvelopelor.
  • Directia defectuoasa.
  • La intoarcerea rotilor se aude un scartait.

Service auto, Anvelopele.md, ofera servicii de schimbarea articulatiei sferice Chisinau, la pret avantajos. Puteti efectua programari de schimbarea articulatiei sferice online sau la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Noi va rezolvam orice problema.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea articulatiei sferice 1Schimbarea articulatiei sferice 2Schimbarea articulatiei sferice 3Schimbarea articulatiei sferice 4Schimbarea articulatiei sferice 5Schimbarea articulatiei sferice 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se poate inlocui rotula? Unde in Moldova se poate inlocui rotula?

In serviciul nostru auto, oferim servicii de inalta calitate si profesionale pentru inlocuirea articulatiei sferice, va puteti inscrie la noi completand o cerere pe site sau sunand la + 373 60 336 236.

Care este costul inlocuirii unei articulatii sferice? Care este costul inlocuirii unei articulatii sferice?

Costul inlocuirii unei articulatii sferice poate fi de la 200 de lei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati consultantii nostri la + 373 60 336 236.

Este posibil sa inlocuiti singur articulatia sferica a masinii? Este posibil sa inlocuiti singur articulatia sferica a masinii?

Desi articulatia sferica are un design simplu, inlocuirea acesteia este uneori o sarcina extrem de dificila. Complexitatea inlocuirii depinde de modelul masinii pe care este instalata. Nu va recomandam sa incercati sa il inlocuiti singur fara cunostinte si experienta adecvate, cel mai bine este sa contactati specialisti de incredere.

Ce alte servicii sunt disponibile in serviciul dumneavoastra? Ce alte servicii sunt disponibile in serviciul dumneavoastra?

Oferim toate serviciile legate de repararea trenului de rulare al autoturismului. Printre acestea: inlocuirea silentblocurilor, inlocuirea amortizoarelor, inlocuirea unei parghii, inlocuirea unui butuc etc.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png