Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came

Ati gasit ulei pe cureaua de distributie atunci cand a fost inlocuita? Vibratiile se inrautatesc atunci cand motorul porneste si se opreste? Este posibil sa aveti o problema cu garnitura de ulei a arborelui cu came.

O garnitura de ulei pentru arborele cu came este un strat special din arborele cu came conceput pentru a preveni scurgerile de ulei din sistemul de lubrifiere. O garnitura de calitate va dura doar pana la 200 km, asa ca este important sa recunoasteti uzura garniturii si sa o inlocuiti la timp, deoarece o defectiune ar putea avea consecinte grave.

Cum sa intelegeti ca trebuie sa inlocuiti garnitura de ulei a arborelui cu came?

Este simplu, daca exista scurgeri de ulei - garnitura de ulei nu functioneaza. In cazul unei garnituri de ulei a arborelui cu came, ar exista urme de ulei pe cureaua de distributie. De asemenea, aparitia unor vibratii excesive poate indica aceasta problema. Intr-un astfel de caz, garnitura de ulei trebuie inlocuita.

Cel mai bine este sa nu ezitati sa o reparati, deoarece ignorarea problemei ar putea avea consecinte grave.

Defectarea celei din fata este extrem de periculoasa, deoarece uleiul poate ajunge pe cureaua de distributie, cureaua poate aluneca, se poate bloca si se poate rupe. Crapaturile curelei de distributie pot duce la nesincronizarea pistoanelor si a arborelui cu came. In acest caz, conductele de gaz s-ar putea indoi si ar fi necesara revizia motorului, nu a garniturii de ulei. 

Inlocuirea unei garnituri de ulei este o sarcina extrem de consumatoare de timp, este necesar sa se demonteze, sa se inlocuiasca si apoi sa se reasambleze din nou multe piese ale motorului. Dar chiar si asa, este mai bine sa o platesti acum decat sa trebuiasca sa platesti mai tarziu pentru tevile din motor. Este mai bine sa nu provocati un accident si sa lasati functionalitatea autovehiculului dumneavoastra la voia intamplarii si sa apelati in schimb la profesionistii de la Anvelopele.

Nu stii cum sa inlocuiesti garnitura de ulei a arborelui cu came? Garajul nostru are cele mai mici preturi. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o programare pentru a afla costul inlocuirii garniturii de ulei. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 1Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 2Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 3Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 4Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 5Inlocuirea garniturii de ulei a arborelui cu came 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png