Inlocuirea garniturii cutiei de viteze auto

Cutia de viteze este o piesa vitala a masinii dumneavoastra, iar daca se defecteaza, autovehiculul dumneavoastra se opreste complet. Si, ca orice alta parte a unei masini, are nevoie de ulei si este supusa uzurii din cauza vibratiilor. Garnitura cutiei de viteze a fost inventata pentru a reduce vibratiile si pentru a impiedica scurgerea uleiului din carterul de ulei.

Garnitura cutiei de viteze este fabricata dintr-un material special de contractie pe baza de cauciuc. Asadar, la fel ca si elementele de cauciuc din masina dumneavoastra - garniturile de transmisie sunt supuse imbatranirii, craparii, fragilizarii la temperaturi scazute, cu alte cuvinte - uzurii. Asadar, este important sa stii cand masina ta are nevoie de inlocuirea unei garnituri de transmisie.

Care sunt principalele cauze ale uzurii garniturilor?

Exista 4 cauze de uzura:

  • Utilizarea unui material de calitate inferioara, defect de fabrica.

  • Conducerea peste denivelari ale drumului la viteze mari, vibratii.

  • Contactul constant cu uleiul.

  • Defectarea sistemelor de amortizare a vibratiilor.

Carterul de transmisie este acea piesa care poate nu impresioneaza prin complexitatea sa, dar integritatea sa poate afecta functionarea corecta a transmisiei, de aceea este necesar sa o pastrati intreaga, ignorarea ei poate cauza mari prejudicii masinii si portofelului dumneavoastra. Expertii recomanda sa va uitati sub masina dupa calatorii lungi, dupa ce conduceti in afara drumului sau pe drumuri proaste si sa efectuati o data pe an o diagnoza completa a masinii. Nu este mai bine sa platiti pentru a preveni problemele decat sa va confruntati cu consecintele?

Simptomele unei defectiuni sau cum stii ca ai nevoie de inlocuirea garniturii de la cutia de viteze?

Exista semne de uzura a garniturii, luati-le in considerare pe acestea:

  • Consum crescut de ulei.
  • Scurgeri de ulei. Este posibil sa vedeti pete de ulei sub masina atunci cand este parcata.
  • Zgomote si vibratii neobisnuite ale cutiei de viteze.
  • In unele cazuri, se poate simti un miros de ulei ars.

Nu amanati sa mergeti la atelier, decat sa creati un accident si sa lasati la voia intamplarii performantele masinii dumneavoastra, mai bine faceti-o verificata de Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea garniturii de la cutia de viteze, dar va ingrijoreaza pretul? La atelierul nostru veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla cat costa inlocuirea garniturii de la cutia de viteze. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 1Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 2Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 3Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 4Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 5Inlocuirea garniturii cutiei de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png