Repararea cremalierei de directie a sistemului de directie din masina

Cremaliera de directie este cea mai importanta parte a sistemului de directie din masina dumneavoastra. Aceasta este conceputa pentru a transmite fortele de rotatie de la volan la roti. Uzura cremalierei poate avea un efect negativ asupra directiei, crescand uzura pneurilor si marind consumul de combustibil, asa ca este mai bine sa nu intarziati repararea cremalierei, deoarece riscati sa aveti un accident din cauza unei defectiuni a sistemului de directie. Reparatia poate parea un proces lung si costisitor, desigur ca pentru unele modele de masini piesele de schimb pot fi scumpe, dar chiar si asa pe termen lung aceasta procedura va va economisi mult mai multe resurse.

Cum stiti daca aveti nevoie de o reparatie a cremalierei de directie?

Daca observati una dintre urmatoarele probleme la autovehiculul dvs.

  • Alinierea gresita a camberului;

  • Observati pete cu miros de ulei pe sol, sub puntea fata, dupa ce ati parcat;

  • Trebuie sa folositi mai multa forta pentru a roti volanul;

  • Se aud zgomote de ciocanituri atunci cand conduceti si intoarceti, iar volanul vibreaza.

Este foarte probabil ca va trebui sa solicitati o diagnosticare de specialitate. Este probabil ca va fi necesara inlocuirea sau repararea cremalierei de directie. Aceste proceduri sunt destul de complexe si necesita un anumit set de competente, abilitati si echipamente. Este mai bine sa nu provocati accidente si sa lasati performanta vehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, in schimb, contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de repararea cremalierei de directie, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru are preturi rezonabile si avem expertii si echipamentul necesar pentru a va repara vehiculul in mod corespunzator. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie pentru a afla costul reparatiei cremalierei de directie. Sau veniti direct la atelierul nostru de reparatie a cremalierei de directie din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea cremalierei de directie 1Repararea cremalierei de directie 2Repararea cremalierei de directie 3Repararea cremalierei de directie 4Repararea cremalierei de directie 5Repararea cremalierei de directie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png