Vezi toate serviciile

schimbarea bucselor stabilizatoare la o masina

Pret: din 200 lei

Suspensia oricarei masini actuale este formata din elemente flexibile care simt denivelarile de pe drum. In plus, grinda transversala distribuie fortele luate si deplaseaza rotile. Acest sistem de grinzi si parghii se numeste bara antiruliu pentru masina. Bara anti-ruliu mentine vehiculul stabil in viraj. Cel mai adesea, o suspensie independenta a unei masini este caracterizata de un sistem de parghii, iar o suspensie dependenta a unei masini este caracterizata de un element curbat. Pentru a evita zgomotul care este cauzat de miscarea componentelor stabilizatorului si amortizarea vibratiilor, stabilizatorul este atasat de corp cu ajutorul unor elemente flexibile numite bucse. Bucsa stabilizatoare este formata dintr-o parte flexibila, care este realizata din cauciuc prin turnare. In cazul unei defectiuni la bucsele stabilizatoare, apar urmatoarele simptome:vehiculul trage la deplasarea intr-o directie, manifestarea unor clicuri specifice la rostogolirea caroseriei, vibratii in sectiunile suspensiei, aparitia zgomotului tertilor in timpul functionarea suspendarii. In service-ul nostru auto puteti inlocui bucsa stabilizatorului la un pret ieftin! Avem o echipa de mesteri cu experienta care vor face totul pentru tine eficient si rapid. La noi puteti inlocui arcul sau treceti prin diagnoza variatorului. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul in avans.

Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau se inlocuieste bucsa stabilizatoare?

Bucsa stabilizatoare poate fi inlocuita in service-ul nostru auto, oferim servicii profesionale de reparatii auto la cele mai atractive preturi din Moldova.

Ce semne indica o defectiune a bucselor stabilizatoare?

Urmatoarele simptome pot indica o functionare defectuoasa a bucselor stabilizatorului:

  • Vibratia volanului
  • Vehiculul smucind in timpul conducerii
  • Abaterea masinii de la traiectorie
  • Prezenta zgomotului strain
Care este scopul bucselor stabilizatoare?

Sarcina principala a bucselor stabilizatoare este de a absorbi vibratiile emise de componentele suspensiei, ceea ce reduce zgomotul extern si imbunatateste netezimea masinii.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

In service-ul nostru auto sunt disponibile si urmatoarele servicii legate de repararea trenului de rulare al masinii:

  • Inlocuirea parghiei
  • Inlocuire butuc
  • Inlocuire arc suspensie
  • Inlocuire arc
Sus