Repararea bateriei de inalta tensiune

Bateriile de inalta tensiune sunt a doua cea mai importanta componenta a vehiculelor electrice, dupa motor. Acestea stocheaza energia care alimenteaza motorul masinii si pot fi deteriorate de o varietate de factori, printre care:

  • Accidente, supratensiuni.
  • Subincarcarea este o proprietate interesanta a bateriilor. Acestea isi pierd incarcatura maxima daca sunt subincarcate si, desi acest lucru nu va fi vizibil la inceput datorita sistemului de compensare a incarcaturii, dupa cativa ani de subincarcare, va aparea. 
  • Temperaturile extreme, supraincalzirea bateriilor modifica proprietatile elementelor chimice.

Caracteristicile bateriilor din vehiculele electrice.

Bateriile de inalta tensiune din masinile electrice sunt oarecum diferite de bateriile din masinile conventionale cu motor cu ardere interna. 

  • Acestea sunt mult mai mari si mai puternice. 
  • Ele utilizeaza un tip diferit de chimie, ceea ce le face mai sensibile la deteriorari. 
  • Ele sunt amplasate intr-o parte diferita a vehiculului, ceea ce le face mai greu de accesat.

Cum stiti cand este timpul pentru repararea bateriei de inalta tensiune?

Exista mai multe semne care indica faptul ca bateria de inalta tensiune a masinii dvs. electrice are nevoie de reparatii. Acestea includ:

  • Autonomia vehiculului a scazut semnificativ.
  • Vehiculul are dificultati la pornire.
  • Lumina de avertizare a bateriei de pe tabloul de bord este aprinsa.
  • Masina scoate zgomote ciudate in timpul conducerii.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important ca bateria de inalta tensiune a masinii dumneavoastra sa fie verificata de profesionisti calificati.

Aveti nevoie de repararea bateriei de inalta tensiune? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Repararea bateriei de inalta tensiune este un proces complex care trebuie efectuat doar de profesionisti calificati. 

Daca va ingrijoreaza faptul ca bateria de inalta tensiune a autovehiculului dumneavoastra electric ar putea avea nevoie de reparatii, contactati tehnicienii calificati de la Anvelopele Auto Service pentru mai multe informatii.

La atelierul nostru profesionist de reparatii auto, masina dumneavoastra va fi reparata cu ajutorul unor instrumente de diagnosticare de ultima generatie. Vom identifica sursa problemei bateriei masinii dvs. si o vom remedia in cel mai scurt timp! Indiferent de tipul de motor, vom repara orice. Chiar si repararea bateriilor hibride de inalta tensiune nu este o problema pentru noi!

Daca doriti sa aflati mai multe despre repararea bateriilor de inalta tensiune, contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebare si sa va ajutam sa stabiliti daca bateria de inalta tensiune a masinii dvs. trebuie sa fie reparata.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea bateriei de inalta tensiune 1Repararea bateriei de inalta tensiune 2Repararea bateriei de inalta tensiune 3Repararea bateriei de inalta tensiune 4Repararea bateriei de inalta tensiune 5Repararea bateriei de inalta tensiune 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png