Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In magazin online Anvelopele.md adunam cutii portbagaj pentru vehicul la favorabile preturi in toata Moldova. In magazinul online de accesorii auto va puteti sa selectati dintre modele si preturi la cutii portbagaj pentru auto. Pe site-ul nostru va gasiti si alegeti cutii portbagaj pentru diferit gust dintre marcile oferite.

Cumparati cutii portbagaj pentru masina in magazinul nostru

Catalogul nostru online este adevarat descoperirea pentru soferi care isi pretuiesca timpul. Pe site poti fara probleme plasati comanda cu transport prin Chisinau si Moldova. Acceptam comenzi fara pauze! Daca aveti greutati cu selectie, expertii nostri va vor ajuta sa cumparati cutii portbagaj pentru automobil dvs. Prezentam pentru cumparatorii nostri cele mai bune conditii pentru cumparare diverse accesorii auto in toata Moldova:

  • efectuarea simplu a comenzilor;
  • reduceri pentru clientii obisnuiti;
  • sfaturi de la consultantii nostri fara taxa;
  • produse de prima clasa;
  • livrare rapida in orice oras;
  • produse pentru oricare buget.

Selectie variata de marfuri in Anvelopele.md

In catalogul online selectati nu numai cutii portbagaj pentru diferit buget, dar si alte accesorii auto, uleiuri auto si filtre, produse chimice auto, pneuri, echipamente auto. Noi am ales pentru voi doar cele mai bune branduri de produse auto. Noi reprezentat numai marfuri de calitate.

Ganditi de unde sa cumparati cutii portbagaj la pret cel mai bun, cu aducerea express in in toata Moldova? In acest caz cu siguranta la noi!

Pentru ce sunt cutiile automate? Pentru ce sunt cutiile automate?

Autoboxul actioneaza ca un portbagaj. Se foloseste pentru transportul obiectelor mari (de exemplu, schiuri) sau daca nu exista suficient spatiu in portbagajul principal, de exemplu, pentru o calatorie lunga. Ele sunt montate pe acoperisul masinii.

Ce dimensiuni sunt cutiile automate? Ce dimensiuni sunt cutiile automate?

Autoboxul trebuie ales pe baza a ceea ce va fi transportat exact in el. Practic veti gasi astfel de dimensiuni:

  • pana la 140 cm
  • de la 140 la 180 cm
  • de la 180 la 200 cm
  • de la 200 cm
Care este cantitatea maxima de articole transportate in portbagaj auto? Care este cantitatea maxima de articole transportate in portbagaj auto?

Un autobox standard are o capacitate de incarcare de la 50 la 80 kg. modelele mai mari cu fundul pot gazdui pana la 500 kg. trebuie sa tineti cont de capacitatea autoboxului atunci cand cumparati pentru a-l utiliza cat mai eficient posibil.

Cum afecteaza suportul de acoperis consumul de combustibil? Cum afecteaza suportul de acoperis consumul de combustibil?

Cu cat autoboxul este mai mare, cu atat rezistenta aerului este mai mare in timpul miscarii. Astfel, suportul pentru acoperis afecteaza in mod direct consumul de combustibil si acest lucru ar trebui luat in considerare si la cumparare. Exista, de asemenea, modele mai scumpe cu aerodinamica imbunatatita.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png