Despre noi

Preturi atractive, produse de calitate, o varietate de servicii de montare anvelope, personal receptiv si calificat - toate acestea te asteapta deja in centrul nostru de anvelope anvelopele.md

Serviciul nostru de anvelope „Anvelopele” este lider în furnizarea de servicii de vânzare cauciuc auto și vulcanizare mobilă. Magazinul nostru online de anvelope auto din Chișinău oferă clienților săi numai produse de înaltă calitate direct de la producători care sunt larg cunoscuți pe piața globală de anvelope. Gama de mărci include mărci populare printre șoferii de mașini și o mare varietate de modele, inclusiv anvelope de iarnă, vară și toate anotimpurile pentru diferite tipuri de mașini. În plus, magazinul online de anvelope „Anvelopele” pune la dispoziție șoferilor o gamă întreagă de servicii de anvelope pentru ieșire, pe care le puteți comanda de oriunde în Republica Moldova. Pentru toți anii de muncă, am consolidat în mod fiabil titlul de cea mai bună montare de anvelope mobile din țară transformând dorințele clienților în realitate. Specialiștii companiei noastre lucrează cu cele mai bune echipamente străine și folosesc materiale de înaltă calitate recomandate de experții din industria anvelopelor. Maeștrii care efectuează lucrări de reparații la anvelope sunt profesioniști în domeniul lor, îndeplinind întotdeauna comanda cu promptitudine și 100%. Diferența dintre serviciile noastre și ceea ce oferă alte magazine de anvelope din Chișinău este o economie semnificativă de timp și bani, precum și un nivel ridicat de servicii. Ca și în alte domenii de servicii, s-au introdus cumpărăturile online, plata contactless, livrarea alimentelor sau a altor bunuri, iar în domeniul autoturismelor a apărut montarea anvelopelor mobile, pentru un serviciu mai convenabil și economisirea timpului clienților. Pe langa cumpararea unei anvelope, magazinul online din Chisinau iti ofera posibilitatea de a comanda montajul sau demontarea lor de anvelope vechi, poti depune anvelope la un depozit specializat, te poti inscrie la schimbarea sezoniere a anvelopelor auto sau sa obtii un service pentru reparatii. o anvelopă perforată sau tăiată, precum și reparații în cazul ruperii cablului. Compania noastră se caracterizează printr-o reputație solidă, experiență vastă în industria anvelopelor și auto, angajați competenți, un nivel ridicat de servicii și orientare către client.

Contactându-ne, poți fi sigur că vei primi:

servicii prompte și de încredere folosind doar cele mai noi echipamente de către meșteri profesioniști. O gamă întreagă de servicii variate vă stă la dispoziție: montare anvelope mobile, depozitare anvelope, livrare cauciuc auto, vânzare anvelope, livrare combustibil, iluminat auto;
cele mai atractive și corecte prețuri de pe piața Republicii Moldova;
disponibilitate 24/7, fara weekend si sarbatori;
transportul anvelopelor comandate pe întreg teritoriul Moldovei în cel mai scurt timp posibil;
depozitarea sezonieră a anvelopelor auto într-un depozit specializat;
posibilitatea de a comanda orice serviciu în orice moment al zilei, indiferent de condițiile meteorologice și de locația dvs. în țară.

Confortul și siguranța proprietarilor de mașini sunt pe primul loc pentru noi, așa că dacă decideți să cooperați cu noi, veți obține cu siguranță cele mai favorabile condiții care vor contribui la o conducere mai fiabilă. Ne străduim să îmbunătățim constant nivelul serviciilor oferite, urmând tendințele din lumea anvelopelor și preferințele consumatorilor. Nu mai este nevoie să cauți magazine de anvelope prin oraș sau să apelezi la serviciile auto cunoscute de tine pentru a găsi unul disponibil, nu mai este nevoie de cozi, prețuri exorbitante și timpi lungi de așteptare, poți comanda orice serviciu de care ai nevoie în orice loc convenabil pentru tine, de parcă ar fi propriul tău garaj, case de curte, parcare de birouri sau alte regiuni ale Moldovei. Montarea anvelopelor pe roți nu este doar un serviciu convenabil, este o companie care va avea grijă de tine, indiferent de complexitatea situației în care te afli. Deveniți clientul nostru și oferiți-vă și mașinii dumneavoastră cele mai bune servicii posibile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png