Despre noi

Preturi atractive, produse de calitate, o varietate de servicii de montare a anvelopelor, personal receptiv si calificat - toate acestea va asteapta deja in centrul nostru de anvelope anvelopele.md

Serviciul nostru de anvelope "Anvelopele.md" este lider in vanzari de cauciucuri auto si servicii de vulcanizare mobila. Magazinul nostru online de anvelope auto din Chisinau ofera clientilor sai numai produse de inalta calitate direct de la producatorii, care sunt cunoscuti pe piata mondiala a anvelopelor. Gama de marci include marci care sunt populare printre soferii de masini si o mare varietate de modele, inclusiv anvelope de iarna, de vara si de toate sezoanele pentru diverse tipuri de masini. In plus, magazinul online de anvelope „Anvelopele” ofera soferilor o serie de servicii de montare a anvelopelor la fata locului, pe care le puteti comanda de oriunde in Republica Moldova. Pentru toti anii de munca, ne-am intarit in mod fiabil titlul de cel mai bun serviciu mobil de montare a anvelopelor din tara, transformand dorintele clientilor in realitate. Specialistii companiei noastre lucreaza cu cele mai bune echipamente straine si utilizeaza materiale de inalta calitate recomandate de expertii din industria anvelopelor. Meseriasii care efectueaza lucrari de reparatii la anvelope sunt profesionisti in domeniul lor, indeplinind intotdeauna comanda cu promptitudine si 100%. Diferenta dintre serviciile noastre si cele oferite de alte magazine de anvelope din Chisinau reprezinta o economie semnificativa in timp si bani, precum si un nivel ridicat de servicii. Ca si in alte sectoare de servicii, au fost introduse cumparaturile online, plata contactless, livrarea de alimente sau alte bunuri, iar in domeniul masinilor a aparut un serviciu de vulcanizare in teren, pentru un serviciu mai convenabil si economisirea timpului clientilor. Pe langa achizitionarea unei anvelope, magazinul online din Chisinau va ofera posibilitatea de comanda instalarea sau demontarea anvelopelor vechi, puteti da anvelopele la un depozit specializat, va puteti inscrie pentru o schimbare sezoniera a anvelopelor auto sau puteti obtine un serviciu de reparare a anvelopelor strapunse sau taiate, precum si lucrari de reparatii in caz de rupere a cablului. lucreaza la ruperea cablului. Compania noastra se caracterizeaza printr-o reputatie solida, o experienta extinsa in domeniul auto si a anvelopelor, angajatii competenti, nivel ridicat de servicii si atentia catre clienti.

Contactandu-ne, puteti fi siguri ca veti primi:

  • servicii rapide si fiabile folosind doar cele mai noi echipamente de la mesteri profesionisti. O gama intreaga de diverse servicii va stau la dispozitie: montarea mobila a anvelopelor, depozitarea anvelopelor auto, livrarea cauciucului auto, vanzarea anvelopelor, livrarea combustibilului, iluminarea masinii;
  •  
  • cele mai atractive si corecte preturi de pe piata Republicii Moldova;
  • disponibilitate 24/7, fara zile libere si sarbatori;
  • transportul anvelopelor comandate in toata Moldova in cel mai scurt timp posibil;
  • depozitarea sezoniera a anvelopelor auto intr-un depozit specializat;
  • posibilitatea de a comanda orice serviciu in orice moment al zilei, indiferent de conditiile meteorologice si de locatia dvs. in tara.

Confortul si siguranta proprietarilor de masini sunt pe locul I pentru noi, prin urmare, dupa ce ati decis sa colaborati cu noi, veti primi cu siguranta cele mai favorabile conditii ce vor contribui la o deplasare mai fiabila cu masina. Ne straduim sa imbunatatim constant nivelul serviciilor oferite, urmand tendintele din lumea anvelopelor si preferintele consumatorilor. Nu mai este nevoie sa cautati magazine de anvelope in oras sau sa apelati serviciile auto pe care le cunoasteti pentru a gasi unul disponibil, nu mai exista cozi, preturi exorbitante si timp de asteptare indelungat, puteti comanda orice serviciu de care aveti nevoie in orice loc convenabil pentru dvs., cum ar fi propriul garaj, curtea casei, parcari de birouri sau alte regiuni ale Moldovei. Vulcanizarea nu este doar un serviciu convenabil, este o companie care va avea grija de tine, indiferent de complexitatea situatiei in care te afli. Deveniti clientul nostru - asigurati-va dvs. si masinii dvs. cel mai bun serviciu posibil.