Despre noi

Preturi atractive, produse de calitate, o varietate de servicii de montare anvelope, personal receptiv si calificat - toate acestea te asteapta deja in centrul nostru de anvelope anvelopele.md

Serviciul nostru de anvelope „Anvelopele” este lider în furnizarea de servicii de vânzare cauciuc auto ╚Öi vulcanizare mobil─â. Magazinul nostru online de anvelope auto din Chi╚Öin─âu ofer─â clien╚Ťilor s─âi numai produse de înalt─â calitate direct de la produc─âtori care sunt larg cunoscu╚Ťi pe pia╚Ťa global─â de anvelope. Gama de m─ârci include m─ârci populare printre ╚Öoferii de ma╚Öini ╚Öi o mare varietate de modele, inclusiv anvelope de iarn─â, var─â ╚Öi toate anotimpurile pentru diferite tipuri de ma╚Öini. În plus, magazinul online de anvelope „Anvelopele” pune la dispozi╚Ťie ╚Öoferilor o gam─â întreag─â de servicii de anvelope pentru ie╚Öire, pe care le pute╚Ťi comanda de oriunde în Republica Moldova. Pentru to╚Ťi anii de munc─â, am consolidat în mod fiabil titlul de cea mai bun─â montare de anvelope mobile din ╚Ťar─â transformând dorin╚Ťele clien╚Ťilor în realitate. Speciali╚Ötii companiei noastre lucreaz─â cu cele mai bune echipamente str─âine ╚Öi folosesc materiale de înalt─â calitate recomandate de exper╚Ťii din industria anvelopelor. Mae╚Ötrii care efectueaz─â lucr─âri de repara╚Ťii la anvelope sunt profesioni╚Öti în domeniul lor, îndeplinind întotdeauna comanda cu promptitudine ╚Öi 100%. Diferen╚Ťa dintre serviciile noastre ╚Öi ceea ce ofer─â alte magazine de anvelope din Chi╚Öin─âu este o economie semnificativ─â de timp ╚Öi bani, precum ╚Öi un nivel ridicat de servicii. Ca ╚Öi în alte domenii de servicii, s-au introdus cump─âr─âturile online, plata contactless, livrarea alimentelor sau a altor bunuri, iar în domeniul autoturismelor a ap─ârut montarea anvelopelor mobile, pentru un serviciu mai convenabil ╚Öi economisirea timpului clien╚Ťilor. Pe langa cumpararea unei anvelope, magazinul online din Chisinau iti ofera posibilitatea de a comanda montajul sau demontarea lor de anvelope vechi, poti depune anvelope la un depozit specializat, te poti inscrie la schimbarea sezoniere a anvelopelor auto sau sa obtii un service pentru reparatii. o anvelop─â perforat─â sau t─âiat─â, precum ╚Öi repara╚Ťii în cazul ruperii cablului. Compania noastr─â se caracterizeaz─â printr-o reputa╚Ťie solid─â, experien╚Ť─â vast─â în industria anvelopelor ╚Öi auto, angaja╚Ťi competen╚Ťi, un nivel ridicat de servicii ╚Öi orientare c─âtre client.

Contactându-ne, po╚Ťi fi sigur c─â vei primi:

servicii prompte ╚Öi de încredere folosind doar cele mai noi echipamente de c─âtre me╚Öteri profesioni╚Öti. O gam─â întreag─â de servicii variate v─â st─â la dispozi╚Ťie: montare anvelope mobile, depozitare anvelope, livrare cauciuc auto, vânzare anvelope, livrare combustibil, iluminat auto;
cele mai atractive ╚Öi corecte pre╚Ťuri de pe pia╚Ťa Republicii Moldova;
disponibilitate 24/7, fara weekend si sarbatori;
transportul anvelopelor comandate pe întreg teritoriul Moldovei în cel mai scurt timp posibil;
depozitarea sezonier─â a anvelopelor auto într-un depozit specializat;
posibilitatea de a comanda orice serviciu în orice moment al zilei, indiferent de condi╚Ťiile meteorologice ╚Öi de loca╚Ťia dvs. în ╚Ťar─â.

Confortul ╚Öi siguran╚Ťa proprietarilor de ma╚Öini sunt pe primul loc pentru noi, a╚Öa c─â dac─â decide╚Ťi s─â coopera╚Ťi cu noi, ve╚Ťi ob╚Ťine cu siguran╚Ť─â cele mai favorabile condi╚Ťii care vor contribui la o conducere mai fiabil─â. Ne str─âduim s─â îmbun─ât─â╚Ťim constant nivelul serviciilor oferite, urmând tendin╚Ťele din lumea anvelopelor ╚Öi preferin╚Ťele consumatorilor. Nu mai este nevoie s─â cau╚Ťi magazine de anvelope prin ora╚Ö sau s─â apelezi la serviciile auto cunoscute de tine pentru a g─âsi unul disponibil, nu mai este nevoie de cozi, pre╚Ťuri exorbitante ╚Öi timpi lungi de a╚Öteptare, po╚Ťi comanda orice serviciu de care ai nevoie în orice loc convenabil pentru tine, de parc─â ar fi propriul t─âu garaj, case de curte, parcare de birouri sau alte regiuni ale Moldovei. Montarea anvelopelor pe ro╚Ťi nu este doar un serviciu convenabil, este o companie care va avea grij─â de tine, indiferent de complexitatea situa╚Ťiei în care te afli. Deveni╚Ťi clientul nostru ╚Öi oferi╚Ťi-v─â ╚Öi ma╚Öinii dumneavoastr─â cele mai bune servicii posibile.

Sus to-top.png