Vezi toate serviciile

Diagnosticare cremaliera de directie auto

Pret: din 500 lei

In vehiculele moderne, mecanismul de directie a devenit mult mai complicat, ceea ce va afecta cu siguranta puterea acestei unitati. Astazi se foloseste o servodirectie electrica, care va permite sa schimbati actiunea vehiculului in functie de viteza. In timpul utilizarii masinii, sunt detectate defectiuni ale cremalierei de directie, in acelasi timp, sunt necesare reparatii si diagnosticare a vehiculului. Una dintre zonele cheie ale directiei unei masini este cremaliera de directie, de care depind confortul de a conduce un vehicul si siguranta unei masini. De aceea, este necesar sa se identifice eficient problemele existente, prevenind utilizarea unui vehicul cu cremaliera de directie rupta. In centrul nostru de service auto puteti efectua diagnoza cremalierei de directie la cel mai bun pret! Avem si alte servicii, precum:livrarea combustibilului, iluminatul auto, repararea cutiei de viteze, schimbarea uleiului si lichidelor si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot efectua diagnosticarea cremalierei de directie in Moldova?

Serviciul de diagnosticare a cremalierelor de directie auto este disponibil la centrul nostru auto Anvelopele.md, suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim reparatii de inalta calificare la preturi atractive.

Care sunt simptomele deteriorarii sistemului de directie?

O defectiune a sistemului de directie este cauzata de prezenta urmatoarelor simptome:

  • ciocanind in fata masinii
  • dificultate la intoarcerea rotilor
  • Volanul este slab la intoarcere
  • manevrabilitate slaba a vehiculului
Cat costa diagnosticarea sistemului de directie a masinii?

Costul final al diagnosticarii unui cremalier de directie a masinii poate fluctua foarte mult. Exista multi factori de care va depinde costul final. Cel mai bine este sa consultati profesionisti cu experienta.

Cum sa va inregistrati in service-ul dumneavoastra specializat pentru masini?

Pentru a ajunge la service-ul nostru auto, trebuie sa lasati o solicitare pe site-ul nostru web sau sa sunati la +373 60 336 236.

Sus