Vezi toate serviciile

Inlocuirea varfului de directie

Pret: din 200 lei

Datorita varfului de directie, unghiul de rotatie necesar al rotilor vehiculului este expus si este garantata manevrabilitatea intregului sistem de directie. Daca auziti o bataie la franare sau la accelerare, vehiculul isi pierde controlul, aceasta poate indica o functionare defectuoasa a varfurilor de directie. De asemenea, stilul dvs. de condus afecteaza foarte mult durata de viata a varfurilor de directie. Daca neglijati semnele unei defectiuni, puteti intalni astfel de probleme precum:din cauza scaderii controlabilitatii, puteti intra intr-un accident, vehiculul va incepe sa mearga in lateral, uzura anvelopelor va aparea mai rapida si mult mai mult. Costul inlocuirii varfurilor de directie in service-ul nostru auto este optim.

Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui varfurile de directie?

Daca trebuie sa inlocuiti sfaturile de directie, puteti contacta serviciul nostru auto ieftin si Maestrii nostri vor fi bucurosi sa va ajute!

Pentru ce sunt responsabile sfaturile de directie?

Varfurile de directie sunt legatura dintre roti si tija de directie. Acestea preiau cea mai mare parte a incarcaturii si nu permit actiunea mecanica pentru a deteriora tija de directie si sina.

Cum sa intelegeti ca sfaturile de directie sunt defecte?

Mai multe semnale indica functionarea defectuoasa a varfurilor:

  • Bate cand conduci pe drumuri neuniforme
  • Masina pierde controlul
  • Batai puternice ale volanului
Cum de a preveni ruperea sfaturilor?

Pentru a impiedica varfurile sa se uzeze prea repede, aveti nevoie de:

  • Nu conduceti cu viteza mare pe teren accidentat
  • Nu mergeti pe roti dezechilibrate
  • Nu faceti o acceleratie brusca, mai ales pe viraje
Sus