Inlocuirea varfului de directie la rotile vehiculului

Varful de directie conecteaza intregul sistem de directie la rotile vehiculului. Este alcatuit dintr-un corp de otel, un stift sferic, un capac de cauciuc si o bucsa si este uns pentru a facilita miscarea acestuia.

In interiorul varfului de directie exista si un pivot. Leaga sasiul masinii si sistemul de suspensie. Prin urmare, pe langa transmiterea miscarii volanului catre roti, terminalul interfereaza si cu suspensia masinii tale.

Verificati intotdeauna daca exista tremuraturi care vin de la vehiculul dumneavoastra, volanul slabit sau orice alta problema de directie. Daca da, poate fi timpul pentru inlocuirea varfului de directie.

La urma urmei, fiecare piesa are durata ei de viata, nu? Astfel, garantati o conducere in siguranta.

Cand este necesara inlocuirea varfului de directie in Moldova

Cand capatul de directie este uzat, apare un cuplaj slabit. Acest joc provoaca o vibratie, adica o vibratie in varful de directie. Acest simptom este adesea confundat cu probleme de echilibru. Cu toate acestea, uneori, de vina este varful de directie uzat.

Daca se gaseste un defect in varful de directie trebuie sa inlocuiti varful de directie imediat. Apoi trebuie sa aliniati directia si sa echilibrati rotile. Nu conduceti cu varful de directie uzat. Pe langa tremuratul la volan, acest lucru provoaca si mai multa uzura a anvelopelor, pe langa dificultatea de a controla masina.

In cazuri extreme, varful de directie uzat poate cauza ruperea pivotului. Daca se intampla acest lucru, soferul va pierde complet controlul asupra directiei masinii, ceea ce ar putea duce la un accident grav.Pentru a evita probleme, efectuati intretinere preventiva la fiecare 10 mii de kilometri.

Service auto Chisinau, Anvelopele.md, efectueaza inlocuirea varfului de directie in Chisinau pe str. Calea Basarabiei 46. Pentru detalii despre costul de inlocuire a varfurilor de directie va rugam sa ne contactati la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea varfului de directie 1Inlocuirea varfului de directie 2Inlocuirea varfului de directie 3Inlocuirea varfului de directie 4Inlocuirea varfului de directie 5Inlocuirea varfului de directie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png