Schimbare de ulei la cutia de viteze in autoturism

Cutia de viteze transmite cuplul de la motor la roti, reducand cuplul, de unde si numele. Aceasta piesa este extrem de fiabila si, de obicei, nu se uzeaza din cauze naturale. Una dintre cele mai frecvente cauze nenaturale este scurgerea sau risipa de ulei.

Simptomele de defectiune sau cum stii daca ai nevoie de un schimb de ulei la cutia de viteze?

Exista un mod garantat de a verifica daca trebuie schimbat uleiul, luati 1 picatura si aruncati-o pe o suprafata alba. Vedeti turbiditate? Simtiti miros de arsura? Atunci este timpul pentru un schimb de ulei.

Pentru a verifica nivelul uleiului din cutia de viteze, desurubati pur si simplu capacul de umplere si judecati nivelul uleiului cu o raza sau o sarma.

Frecventa de schimbare a uleiului in reductor este de 50-70 mii km. Mecanicii auto recomanda schimbarea uleiului aproximativ o data pe an. Asadar, principalele simptome de invechire a uleiului sunt:

  • Pocnituri puternice, scartaituri, scartaituri, batai cand conduceti incet.

  • Pierderea netezimii la accelerare, franare.

  • Cand verificati calitatea uleiului, puteti vedea bucati de metal.

  • Daca va este dificil sa rotiti volanul, trebuie schimbat uleiul de la mecanismul de directie.

Ce trebuie sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca auziti un zgomot, un bazait, o bataie din portbagaj, trebuie sa schimbati uleiul din cutia de viteze a puntii spate si trebuie sa contactati un mecanic cat mai curand posibil. Daca ignorati problema, cutia de viteze se poate bloca si este posibil sa nu mai puteti continua sa conduceti. Cel mai bine este sa nu provocati o urgenta si sa lasati la voia intamplarii functionalitatea autovehiculului dumneavoastra, ci sa contactati un specialist Anvelopele.

Stiti ca aveti nevoie de un schimb de ulei la cutia de viteze, va intereseaza pretul? La garajul nostru, mecanicii profesionisti sunt pregatiti sa efectueze un schimb de ulei pentru cutia de viteze. Intretinem toate tipurile de vehicule, autoturisme, motociclete si suntem gata sa schimbam uleiul din ATV-ul dumneavoastra. Ne puteti suna la +373 60 336 236 pentru a afla costul schimbarii uleiului de transmisie automata a cutiei de viteze. Sau vizitati service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului din cutia de viteze 1Schimbarea uleiului din cutia de viteze 2Schimbarea uleiului din cutia de viteze 3Schimbarea uleiului din cutia de viteze 4Schimbarea uleiului din cutia de viteze 5Schimbarea uleiului din cutia de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png