Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate

O transmisie robotizata este un tip de transmisie automata care utilizeaza o unitate de control electronic (ECU) pentru a controla schimbarea treptelor de viteza. Acest tip de transmisie devine din ce in ce mai popular, deoarece ofera o serie de avantaje fata de transmisiile automate traditionale, cum ar fi un consum imbunatatit de combustibil si performante sporite.

Ce este un RCTV?

O transmisie robotizata functioneaza prin utilizarea ECU pentru a monitoriza diversi senzori, cum ar fi senzorul de viteza al vehiculului, senzorul de turatie al motorului si senzorul de pozitie al ambreiajului. ECU foloseste apoi aceste informatii pentru a determina cand trebuie sa schimbe treptele de viteza. Acest proces este mult mai rapid si mai precis decat in cazul unei transmisii manuale si elimina, de asemenea, necesitatea unei pedale de ambreiaj.

De ce are nevoie masina dumneavoastra de diagnosticarea robotizata a transmisiei?

Exista o serie de motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de o diagnoza robotizata a transmisiei. Unele simptome comune ale unei transmisii robotizate defecte includ:

  • Pierdere de putere.
  • Scurgere de lichid de transmisie.
  • Ciocnituri la schimbarea treptelor de viteza.
  • Incapacitatea de a schimba vitezele.
  • Miros de arsura cu aroma dulceaga.
  • Tresarire a manetei.
  • Alunecare a treptelor de viteza.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important ca transmisia dumneavoastra robotizata sa fie diagnosticata cat mai curand posibil. O cutie de viteze defecta poate duce la probleme grave, cum ar fi defectarea completa a transmisiei.

De ce ar trebui sa va diagnosticati cutia de viteze robotizata la Anvelopele Car Service?

Daca sunteti ingrijorat de starea transmisiei dumneavoastra robotizate, este important sa o faceti sa fie diagnosticata de un tehnician calificat. Diagnosticarea va poate ajuta sa determinati daca exista o problema cu transmisia dvs. si va poate ajuta sa determinati cauza problemei. 

Iar acesti profesionisti calificati ii puteti gasi la Anvelopele Auto Service! Vom efectua o diagnoza completa a cutiei dvs. de viteze robotizate, avem o varietate de modalitati de a face acest lucru, de la diagnosticarea computerizata a codurilor de eroare. Si terminand cu o dezasamblare completa a cutiei de viteze si o inspectie fizica a componentelor care nu functioneaza. Aceasta din urma este rar utilizata. De obicei, cutia de viteze transmite perfect problemele cu ajutorul codurilor. Din acest motiv, pot fi evitate diagnosticele complexe si costisitoare ale cutiei de viteze robotizate.
Chiar si asa, nu ezitati sa ne sunati la +373 60 336 236 si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 1Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 2Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 3Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 4Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 5Diagnosticarea cutiei de viteze robotizate 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png