Curatarea motorului automobilului

Spălarea motorului unui automobil este un proces prin care motorul este curățat de murdărie, praf și depuneri de ulei și grăsime. Este o parte importantă a îngrijirii vehiculului, deoarece ajută la menținerea motorului curat și funcțional.

Procesul de spălare a motorului include următoarele etape:

 • Pregătirea: În primul rând, automobilul trebuie să fie bine răcit, iar motorul trebuie să se fi răcit. Sub capotă nu trebuie să existe suprafețe fierbinți pentru a evita deteriorarea.

 • Protejarea componentelor sensibile: Componentele electrice și electronice, cum ar fi bateria, senzorii și cablajul, trebuie să fie protejate cu folie sau saci de plastic.

 • Curățare preliminară: Este important să se îndepărteze contaminările mari, cum ar fi murdăria și praful, cu ajutorul unei perii moi sau a unui compresor de aer.

 • Aplicarea agentului de curățare: Pe suprafața motorului se aplică un agent de curățare special, care ajută la înmuierea și îndepărtarea uleiului și a murdăriei vechi.

 • Curățare mecanică: Cu ajutorul unei perii moi sau a unui aparat cu presiune ridicată, specialistul curăță mecanic fiecare componentă a motorului.

 • Clătire și uscare: După spălare, motorul se clătește cu apă curată și se usucă bine pentru a preveni coroziunea.

 • Aplicarea de protecție: La final, se aplică produse de protecție speciale pentru a preveni acumularea de praf și murdărie în viitor.

Spălarea motorului ajută la menținerea motorului într-o stare bună, îmbunătățește răcirea și prelungește durata de viață a automobilului. Cu toate acestea, este mai bine să fie efectuată de profesioniști într-un service auto pentru a evita deteriorarea componentelor electronice și a altor elemente sensibile.

La Anvelopele.md, oferim servicii de curățare profesională a motorului mașinii dvs., având în vedere nevoile și cerințele fiecărui client în parte. Curățarea motorului este o parte importantă a întreținerii regulate a vehiculului dvs.

De ce la Anvelopele.md acordăm o atenție deosebită spalarii mototrului:

 • Calitate: Specialiștii noștri abordează cu profesionalism curățarea motorului, folosind produse de curățare specializate și echipamente adecvate. Ne străduim să obținem rezultate optime și să asigurăm curățarea fiecărui detaliu al motorului.

 • Inspectare: Înainte de a începe curățarea, mecanicii noștri inspectează motorul, identifică starea sa și detectează eventualele probleme. Acest lucru ne ajută să evităm deteriorarea componentelor sensibile.

 • Siguranță: Adoptăm toate măsurile de precauție necesare pentru a proteja electronică și alte componente vulnerabile. Le protejăm înainte de curățare pentru a preveni potențialele probleme.

 • Protecția mediului: Ne străduim să minimizăm impactul asupra mediului înconjurător. Utilizăm produse de curățare ecologice și eliminăm deșeurile conform legislației în vigoare.

 • Confort: Curățarea motorului la noi este rapidă și eficientă, economisindu-vă timp și asigurând mașinii dvs. îngrijirea pe care o merită.

Veniți la noi, iar specialiștii noștri vă vor oferi servicii de calitate pentru vehiculul dvs., inclusiv curățarea motorului. Vă garantăm că mașina dvs. este în mâini sigure, iar după o vizită la Anvelopele.md, motorul va funcționa la capacitate maximă.

Daca aveti intrebari sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Spalarea motorului 1Spalarea motorului 2Spalarea motorului 3Spalarea motorului 4Spalarea motorului 5Spalarea motorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png