Filtrul
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope pentru camioane

Antyre TB 753 295/60 R22.5
Antyre
allseason
Antyre TB 753 295/60 R22.5
4 884 Lei
in basket in cos

Dobindeste anvelope Antyre in Chisinau

Anvelope auto Antyre au gasit popularitate la automobilisti, care doresc sa primeasca cauciuc auto de calitate superioara la un cost acceptabil. Produsele acestui brand se dezvolta aplicind materia prima exclusiv calitativa, la instalatii industriale echipate cu utilaj modern. Fabricantul ofera alegere mare de cauciuc pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Pneuri pe sezonul de vara Antyre

Pneurile de vara constata stabilizarea termica inalta. Cauciucul isi rezerva proprietatile de mobilizare si la temperaturi mari multumita tehnologiilor contemporane de bunuri . Aiest lucru face posibil marcii comerciale sa vanda produsele in peste 80 de state din toata lumea. Alta proprietate e nivelul micsorat de galagie, ce a fost primit prin infiintarea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Comandati acum cauciucurile de vara Antyre la noi pe site, cu scopul de a determina toate beneficiile.

Pneuri de iarna Antyre

Pentru sezonul rece compania a dezvoltat cauciuc Antyre pentru iarna ce au o cantitate imensa de avantaje. Este nevoie, mai intii, de accentuat miscarea fixa a automobilului la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul deosebit a benzii asigura o aderenta cu buna calitate pe drum. Modelul benzii in plus reduce aderenta murdariei si a ninsorii. Aiesta e o iesire excelenta pentru a sofa in sezonul rece si in conditii dificile. Doriti sa achizitionati cauciucuri Antyre de iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai mare varietate!

Anvelope pe tot anul Antyre

Producatorul a reusit sa creeze o solutie magnifica pentru sofare in orice vreme. Aceste pneuri se evidentiaza prin caracteristicile lor superbe de sofare pe autostrade ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si mici. Este adaptat pentru folosire urbana si mediu rural. Principalul profit e legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa comandati pneuri pentru toate sezoanele ca sa le testati singuri. Fara indoiala ca veti fi satisfacut!

De unde sa cumparati anvelope de vara Antyre in Moldova? De unde sa cumparati anvelope de vara Antyre in Moldova?

Poti cumpara anvelope de vara Antyre de pe site-ul nostru anvelopele.md, oferim o gama larga de anvelope Antyre de orice dimensiune. Avem in stoc exclusiv produse originale si de inalta calitate.

Care sunt avantajele anvelopelor pentru toate anotimpurile Antyre? Care sunt avantajele anvelopelor pentru toate anotimpurile Antyre?

Principalul avantaj al anvelopelor pentru camion Antyre pentru toate anotimpurile este utilizarea lor pe tot parcursul anului. Datorita compozitiei chimice unice, a fost posibil sa se obtina anvelope adaptate la temperaturi extrem de scazute si critic de ridicate.

Ce alternative la brandul Antyre imi puteti recomanda? Ce alternative la brandul Antyre imi puteti recomanda?

Dintre alternativele la aceasta marca, ar trebui sa se distinga anvelopele urmatoarelor marci:

  • Kirov
  • Aeolus
  • Triangle
  • Kelly

De asemenea, puteti vedea intreaga lista de anvelope pentru camioane in magazinul nostru online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png