Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare pasionat de masini intelege ca sunt necesare anvelope bune pentru a conduce confortabil. Pentru selectarea necesara a anvelopelor 225/40 R18, este important sa cunoasteti multe dintre cele mai importante caracteristici, de exemplu: valoarea vitezei si a sarcinii. Perioada de aplicare este un punct important. Discrepanta dintre anvelopele vremii poate provoca un rezultat trist! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 225/40 R18?

Partii de vara 225/40 R18

In Moldova, anvelopele se schimba de obicei primavara. Vremea este de aproximativ 8 °С si mai mult. Anvelopele 225/40 R18 pentru vara au un numar mare de parametri care corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce permite vehiculului sa ofere o franare fiabila. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta proprietate poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat pantele raspund mai clare la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai precis, in ce masura anvelopele auto sunt reglate pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de o multime de ploi in sezonul de vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie avuta in vedere.

Anvelope 225/40 R18 pentru iarna

In momentul in care temperatura scade sub 5 ° C, este necesara inlocuirea anvelopelor pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 225/40 R18 este o compozitie speciala. Va permite sa salvati parametrii in caz de inghet sever. Magazinul nostru aduce produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. Inca o manevrabilitate excelenta pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Timp de functionare. Daca sunt depozitate corespunzator, vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru o plimbare sigura in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 225/40 R18!

Pneuri 225/40 R18 tot sezonul

In ciuda conceptiilor gresite, anvelopele pentru toate anotimpurile 225/40 R18 nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. De obicei sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste produse includ optiuni de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile 225/40 R18, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png