Inlocuirea rezervorului de expansiune al sistemului de racire

Vasul de expansiune al masinii dumneavoastra este o componenta vitala a sistemului de racire. Acesta ajuta la prevenirea exploziei radiatorului dumneavoastra prin absorbirea presiunii excesive care se formeaza atunci cand apa din radiator se incalzeste. Daca rezervorul dvs. de expansiune se defecteaza, poate cauza o serie de probleme, inclusiv:

  • Supraincalzire.
  • Scurgeri ale radiatorului.
  • Avarierea motorului.

Ce este un rezervor de expansiune si ce functie indeplineste acesta?

Un vas de expansiune este un mic rezervor sub presiune care se conecteaza la radiatorul masinii dumneavoastra. Acesta este umplut cu un amestec de aer si apa. Cand apa din radiator se incalzeste, se dilata. Vasul de expansiune absoarbe aceasta apa suplimentara, impiedicand-o sa preseze prea tare pe tuburile sistemului de racire si pe radiator.

Atunci cand rezervorul de expansiune al sistemului de racire este inlocuit, sau cand exista semne de defectiune.

Exista mai multe semne care indica faptul ca este posibil sa aveti nevoie de inlocuirea rezervorului de expansiune a sistemului de racire. Acestea includ:

  • Vehiculul dumneavoastra se supraincalzeste.
  • Vedeti ca va curge apa din radiator.
  • Radiatorul dumneavoastra scoate zgomote ciudate.
  • Sistemul de racire al vehiculului dumneavoastra nu functioneaza corect.

Daca observati oricare dintre aceste semne, este important sa va faceti verificati rezervorul de expansiune de catre un mecanic calificat. Un vas de expansiune defect poate provoca daune serioase motorului masinii dumneavoastra, asa ca este important sa il inlocuiti cat mai curand posibil.

Tehnicienii de reparatii auto recomanda inlocuirea rezervorului de expansiune la fiecare 5-10 ani, deoarece fluctuatiile constante de temperatura si lucrul intr-un mediu coroziv uzeaza carcasa rezervorului.

Nu stiti unde sa inlocuiti rezervorul de expansiune la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Maestrii nostri sunt gata sa efectueze o diagnoza completa a sistemului dumneavoastra de racire, sa inlocuiasca toate piesele defecte cu altele noi in cel mai scurt timp posibil!

Daca credeti ca ar putea fi necesar sa inlocuiti vasul de expansiune, dar va ingrijoreaza pretul, contactati +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea rezervorului de expansiune 1Inlocuirea rezervorului de expansiune 2Inlocuirea rezervorului de expansiune 3Inlocuirea rezervorului de expansiune 4Inlocuirea rezervorului de expansiune 5Inlocuirea rezervorului de expansiune 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png