Indreptare jante aliaj

Pret: din 500 lei

Anvelopele.md are grija de vehiculele dumneavoastra pentru a asigura siguranta deplina la conducere. Efectuam o diagnoza completa a jantelor pentru a identifica posibile probleme in structura. Datorita cunostintelor si echipamentului nostruavansat, echipa noastra este capabila sa:

  1. Restaureze si indreptare jante aliaj auto plate
  2. Repare toate deformatiile, chiar si cele mici, din structura
  3. Restabileasca jantele la forma lor originala
  4. Verifice calitatea lucrarilor efectuate prin controale vizuale si tehnice

Reparatii jante aliaj auto pot fi necesare daca apare un eveniment neprevazut in timpul conducerii, cum ar fi o groapa, o bordura sau un alt tip de accident. Este o realitate a drumului care, in cele din urma, isi va lua taxa asupra pieselor si accesoriilor auto, iar jantele nu fac exceptie. Daca aveti o roata indoita, aveti nevoie de reparare jante aliaj sau aveti nevoie de retusuri in anvelope, suntem la dispozitia dumneavoastra.

Care sunt cele mai usoare jante pentru masini?

Cand vine vorba de achizitionarea sau de indreptare jante de masina, unora le place sa isi personalizeze rotile achizitionand jante speciale sau la comanda. Unele dintre cele mai usoare jante pe care le puteti cumpara sunt fabricate din aliaj de aluminiu. Acestea sunt de obicei genul pe care oamenii le cumpara rapid datorita calitatii superioare si a finisajului lucios si dur pe jante. Aceste jante sunt surprinzator de dure, chiar si in comparatie cu jantele fabricate din alte tipuri de metal. O alta optiune pentru o janta de masina usoara este una din magneziu.

Indreptarea jantelor in Chisinau

Cum verificati daca este nevoie de indreptarea jantelor in Chisinau?

Daca masina dumneavoastra a dezvoltat vibratii, volanul tremura sau se clatina brusc, este posibil ca una sau mai multe roti sa fie dezechilibrate.

Pentru a verifica, incepeti prin a cauta umflaturi pe peretii laterali exteriori si interiori ai anvelopei, deoarece acestea sunt semnul unei structuri deteriorate a anvelopei. Pe langa faptul ca provoaca vibratii, anvelopele bombate sunt periculoase, deoarece pot chiar exploda in timpul conducerii. Deoarece acest lucru poate provoca un accident grav, inlocuiti aceste anvelope fara intarziere si faceti indreptarea jantelor in Chisinau.

Indreptarea jante pret

Auto service Chisinau Rascanovca ofera servicii de reconditionari jante la pret avantajos cu profesionalism si dedicatie. Pentru detalii despre cat costa indreptarea jantelor auto ne puteti suna la numarul + 373 60 336 236 sau veniti direct pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptare jante 1Indreptare jante 2Indreptare jante 3Indreptare jante 4Indreptare jante 5Indreptare jante 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot face discuri de indreptare in Moldova? Unde pot face discuri de indreptare in Moldova?

Puteti face indreptarea discurilor intr-un service auto. Angajam specialisti calificati care va vor oferi serviciul de indreptare a discurilor rapid, eficient si cel mai important – ieftin!

Pentru ce este indreptarea discului? Pentru ce este indreptarea discului?

Ca urmare a conducerii pe suprafete neuniforme, discurile pot schimba forma. Indreptarea este efectuata pentru a alinia discurile deformate. In plus, discurile de indreptare va pot proteja pe drum, iar la sfarsitul procedurii, discul poate fi vopsit.

Care este procesul de indreptare a discurilor? Care este procesul de indreptare a discurilor?

In primul rand, trebuie efectuata diagnosticarea daunelor. Pentru acest proces se utilizeaza echipamente speciale. Apoi, discul este montat pe masina pentru a-si alinia geometria, iar in ultima etapa discul este rulat pentru a obtine efectul ideal.

Сat costa indreptarea jantelor in Moldova? Сat costa indreptarea jantelor in Moldova?

Costul final al alinierii discurilor poate depinde de multi factori, de la tipurile de discuri. Pentru a exprima pretul final, este necesar sa se efectueze o inspectie si o inspectie si numai dupa aceea specialistul va putea sa numeasca costul lucrarilor viitoare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png