Vezi toate serviciile

Indreptarea discurilor auto

Pret: din 500 lei

Îndreptarea discurilor vă poate salva discul după un impact.

Mașina poate avea o problemă precum jantele îndoite. Și care șofer nu a auzit brusc un zgomot în timp ce conducea? Deci, este timpul să inspectați vehiculul. Și un astfel de serviciu tehnic precum îndreptarea discurilor în Chișinău prin intermediul companiei Anvelopele.md poate fi numit adevărat noroc.

Această problemă este o apariție destul de comună. Dar un adevărat specialist nu va spune niciodată că trebuie să alergi și să cumperi urgent roți noi. Dimpotrivă, va sfătui să le reanimați pe cele vechi. La urma urmei, după îndreptarea discului într-o mașină la un preț normal, roțile arată ca noi.

Bazele de aterizare din oțel sunt adesea puse în ordine cu un ciocan obișnuit. Cu toate acestea, această metodă nu este întotdeauna eficientă. Numai zonele în care anvelopa și roata sunt adiacente una de cealaltă pot fi reparate. Astăzi, meșteri individuali introduc discuri îndoite înapoi. Dar nu face asta mașinii tale. În caz contrar, „calul de fier”poate fi adus la o defecțiune completă. Cel mai bine este să îndreptați cu competență discurile în centrul auto.

Dacă ignorați faptul că janta este îndoită, următorul impact poate provoca daune mai grave.

Alinierea discului (preturile sunt prezentate aici) este apanajul specialistilor special pregatiti. Anvelopele.md este gata să ajute în această problemă. Ea a acumulat o mulțime de experiență și își îmbunătățește constant abilitățile în discurile de îndreptat, și la cele mai accesibile prețuri. Una dintre realizările importante ale companiei noastre este recunoștința a mii de clienți pentru munca excelentă.


În fiecare an, starea tehnică generală a mașinilor se îmbunătățește. Conform logicii lucrurilor, relevanța și popularitatea unui astfel de serviciu precum editarea discurilor una lângă alta ar trebui să devină mai puțin solicitate. Cu toate acestea, în realitate, totul se întâmplă exact invers. La urma urmei, chiar și conducerea atentă duce la uzura treptată a roților.

Proprietarii de mașini din Moldova au nevoie din ce în ce mai mult să editeze roți forjate sau turnate. Cele mai frecvente motive ale eșecului lor sunt creșterea constantă a numărului de mașini și starea proastă a drumurilor.

Ceva probleme? Anvelopele.md vă va ajuta să le rezolvați!

Rolling disc
Discurile sunt corupte din diverse motive. Roata se poate bloca într-o groapă. Adesea aceasta vine dintr-o lovitură. Este clar că exteriorul mașinii în astfel de cazuri se deteriorează semnificativ, iar conducerea devine riscantă. De aceea este de dorit să comandați prompt discuri de rulare.

Defectele sunt rareori vizibile cu ochiul liber. Dar bataia volanului in timpul calatoriei este un semnal clar ca rularea jantelor a devenit inevitabila.
Este important de știut că toate piesele pot fi restaurate, indiferent cât de grav sunt deteriorate. Singurele excepții sunt structurile sparte. Pentru ei rularea discurilor de fier nu este disponibilă.

La Anvelopele.md, toți cei care au nevoie de el pot folosi o tehnologie eficientă de recuperare. Vorbim de laminarea profesională a oțelului și a discurilor ștanțate în Chișinău. Datorită acestui procedeu, „caii de fier”revin la fosta lor performanță de condus.

Reparatie disc
Nimic etern nu există în natură. Chiar și metalul obosește. Lucrătorii fără probleme precum roțile de mașină nu fac excepție în acest sens. În republica noastră, suprafața bună a drumului nu este peste tot - principalul factor care influențează discurile auto. Prin urmare, toți proprietarii autohtoni de mașini se vor confrunta într-o zi cu nevoia de a repara jantele din aliaj în Moldova.

Și aici este foarte important să găsești specialiști care să nu te dezamăgească. Aceștia sunt angajații Anvelopele.md, care știu multe despre repararea titanului și a altor discuri!
Lucrăm la un nivel profesional înalt și respectăm toate standardele tehnologice. Reparațiile vor fi finalizate la timp și, cel mai important, foarte ieftin. Îndreptarea discurilor în Chișinău vă permite să eliminați eficient defectele. Așadar, puteți continua să călătoriți fără nici cea mai mică teamă pentru propria dumneavoastră siguranță! Pentru aceasta, contactați centrul nostru auto! Te aştept!

Inregistrarea serviciului
Unde pot face discuri de indreptare in Moldova?

Puteti face indreptarea discurilor intr-un service auto. Angajam specialisti calificati care va vor oferi serviciul de indreptare a discurilor rapid, eficient si cel mai important – ieftin!

Pentru ce este indreptarea discului?

Ca urmare a conducerii pe suprafete neuniforme, discurile pot schimba forma. Indreptarea este efectuata pentru a alinia discurile deformate. In plus, discurile de indreptare va pot proteja pe drum, iar la sfarsitul procedurii, discul poate fi vopsit.

Care este procesul de indreptare a discurilor?

In primul rand, trebuie efectuata diagnosticarea daunelor. Pentru acest proces se utilizeaza echipamente speciale. Apoi, discul este montat pe masina pentru a-si alinia geometria, iar in ultima etapa discul este rulat pentru a obtine efectul ideal.

Ce servicii in afara de indreptarea discurilor pot comanda?

Sectiunea de reparare a caroseriei include multe servicii de reparatii diferite, de exemplu:

  • Vacuum dent indepartarea
  • Indepartarea ruginii
  • Sablarea masinilor
  • Sablarea discurilor
Sus