Diagnosticarea sistemului de racire a motorului

Pret: din 500 lei

Pentru functionare corecta a vehiculul, temperatura motorului trebuie sa fie intr-un anumit interval. Altfel spus, nu trebuie permisa nici supraincalzirea, nici racirea excesiva. Pentru a pastra aceasta valoare trebuie sa efectua diagnosticarea sistemului de racire a motorului perioadica. Trebuie sa acordata atentie serioasa acestui proces; ignorarea unui de astfel defect este plina de urmari neplacute. Diagnosticarea sistemului de racire a motorului trebuie efectuata indata cand apari simptome care indica la deteriorare.

Diagnosticarea etanseitatii sistemului de racire este verificare a intregului sistem, nu a partilor individuale. De asemenea, trebuie avut in vedere faptul ca masinile moderne au spatiu limitat sub capota, acest factor complica diagnosticarea sistemului de racire auto. Uneori este imposibil sa faceti singur acest lucru.

Cand este necesara diagnosticarea

Este necesara citeva proceduri pentru a efectua diagnosticarea etanseitatii sistemului de racire calitata. Primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa verificati nivelul lichidului antigel din rezervor. Daca se constata ca nivelul lichidului este in scadere, cel mai probabil, va fi necesara diagnosticarea sistemului de racire a motorului. Cauzele frecvente ale scurgerilor sunt din:

 • rezervor de expansiune;
 • furtunuri din cauciuc;
 • tevi;
 • termostat;
 • radiator.

Diagnosticarea etanseitatii sistemului de racire poti localiza cu precizie locul exact al problemei si apoi poate remedia in cel mai scurt timp. Diagnosticarea ar trebui sa afecteze si pompa de apa. Acest detaliu merita o atentie deosebita datorita importantei sale in multe procese. Cel mai adesea, urmatoarele simptome indica la functionarea defectuoasa:

 • prezenta unor sunete necaracteristice;
 • scurgeri din cutia de presa;
 • crestere rapida a temperaturii;
 • crestere excentricitatii axului pompei.

Este important sa retinut ca diagnosticarea sistemului de racire auto nu este intotdeauna supusa proprietarului obisnuit al masinii. Daca nu detineti cunostintele si experienta necesare, cel mai bine este sa incredintati aceasta lucrare la mecanic auto cu experienta. Nu uitati ca diagnosticarea sistemului de racire a motorului in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Diagnosticarea sistemului de racire de la specialisti calificati

Pentru un incepator reparie masinii fara experienta si abilitatile adecvate va fi foarte dificil. Deci, cea mai buna solutia este se contactati cu service auto in Chisinau. Garantam ca diagnoza auto computerizata va fi realizata la cel mai inalt standard. Iar pret la diagnosticare sistem racire va va uimi placut! Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+ 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Diagnosticarea sistemului de racire 1Diagnosticarea sistemului de racire 2Diagnosticarea sistemului de racire 3Diagnosticarea sistemului de racire 4Diagnosticarea sistemului de racire 5Diagnosticarea sistemului de racire 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a sistemului de racire? Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a sistemului de racire?

Serviciul de diagnosticare a sistemului de racire este disponibil in service-ul nostru auto de pe Calea basarabiei 46.. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre de reparatii la un cost ieftin.

Cand trebuie inspectat sistemul de racire? Cand trebuie inspectat sistemul de racire?

Diagnosticarea sistemului de racire se efectueaza in cazurile in care motorul nu mentine temperatura necesara, se observa o scurgere de lichid de racire.

Ce actiuni sunt efectuate de mecanicii auto? Ce actiuni sunt efectuate de mecanicii auto?

Procedura include:

 • verificarea etanseitatii tevilor
 • verificarea radiatorului de racire
 • verificarea functionarii ventilatorului
 • verificarea calitatii lichidului de racire
Cum sa va inregistrati in service-ul dumneavoastra specializat pentru masini? Cum sa va inregistrati in service-ul dumneavoastra specializat pentru masini?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, trebuie mai intai sa lasati o solicitare pe site sau sa sunati la +373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png