Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sistemului de racire auto

Pret: din 500 lei

Sistemul de racire dintr-o masina este unul dintre cele mai vulnerabile. Sunt prea multe componente in el, multe functii si depind foarte mult de el. Trebuie doar sa spunem ca, daca functioneaza defectuos, vehiculul isi poate pierde pur si simplu capacitatea de a se deplasa si, in anumite circumstante, este posibil sa intre in revizia unitatii de alimentare. O inspectie amanuntita a tuturor elementelor sistemului de racire nu este o metoda de diagnosticare foarte simpla, asa cum poate parea, deoarece multe dintre elemente sunt dificil de examinat. Si totusi, merita sa faceti acest lucru, deoarece o astfel de inspectie dezvaluie nu numai probleme evidente, ci si face posibila prezicerea multor probleme. Urmele unei scurgeri de lichid de racire nu sunt intotdeauna atat de evidente, dar cautarea lor ar trebui sa fie primul pas in diagnosticarea preventiva a sistemului de racire. Cu acest diagnostic, merita sa inspectati suprafetele - corpuri rezervor, furtunuri, radiatoare, bloc motor. Daca aveti nevoie sa diagnosticati sistemul de racire, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. Tot in service auto putem efectua multe alte servicii precum:inlocuirea sincronizatoarelor, inlocuirea curelei servodirectiei, diagnosticarea starii arcurilor si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a sistemului de racire?

Serviciul de diagnosticare a sistemului de racire este disponibil in service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim serviciile noastre de reparatii la un cost ieftin.

Cand trebuie inspectat sistemul de racire?

Diagnosticarea sistemului de racire se efectueaza in cazurile in care motorul nu mentine temperatura necesara, se observa o scurgere de lichid de racire.

Ce pasi se iau la diagnosticarea unui sistem de racire?

Diagnosticarea sistemului de racire include:

  • verificarea etanseitatii tevilor
  • verificarea radiatorului de racire
  • verificarea functionarii ventilatorului
  • verificarea calitatii lichidului de racire
Cum sa va inregistrati in service-ul dumneavoastra specializat pentru masini?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, trebuie mai intai sa lasati o solicitare pe site sau sa sunati la +373 60 336 236.

Sus