Inlocuirea panoului din spate automobilelor

Panoul din spate al masinii dumneavoastra este o parte importanta a structurii generale. Acesta protejeaza portbagajul si pasagerii din spate de mediul inconjurator si absoarbe impactul in caz de coliziune. Panoul din spate poate fi deteriorat fie din cauza uzurii, fie ca urmare a unui accident. Inlocuirea panoului spate este esentiala daca doriti sa va asigurati ca incarcatura din portbagaj este in siguranta!

Ce presupune inlocuirea unui panou la o masina?

Inlocuirea unui panou spate este o procedura relativ simpla. Vechiul panou este indepartat si un nou panou este instalat in locul sau. Noul panou este fabricat din aceleasi materiale ca si cel original si este vopsit pentru a se asorta cu restul masinii.

Motive pentru a face o inlocuire a panoului spate.

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de inlocuirea panoului spate al masinii dumneavoastra.

  • Deteriorari datorate uzurii. Panoul din spate se poate deteriora in timp din cauza expunerii la mediul inconjurator. Ploaia, zapada si lumina soarelui fac ca vopseaua sa rugineasca si sa se decoloreze. Vopseaua se poate decolora, metalul poate rugini, iar plasticul se poate crapa.
  • Deteriorari in caz de accident. Daca masina dvs. este lovita si bara de protectie nu face fata sarcinii, panoul din spate poate fi deteriorat. 

De ce ar trebui sa mergeti la un atelier de reparatii auto pentru inlocuirea panoului spate?

Inlocuirea panoului spate are mai multe beneficii:

  • Siguranta sporita. Un nou panou spate va creste siguranta autovehiculului dumneavoastra. Noul panou este foarte durabil si rezistent la impact, ceea ce va va ajuta sa va protejati pe dvs. si pe pasagerii dvs. in cazul unei coliziuni.
  • Aspect imbunatatit. Noul panou spate va imbunatati aspectul vehiculului dumneavoastra. Noul panou nu va avea lovituri, fisuri sau rugina si va arata ca nou.
  • Crestere a valorii de revanzare. Un panou spate nou va creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra. 

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti inlocuiesti panoul spate la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

In cazul in care panoul spate al masinii dumneavoastra este deteriorat, este important sa il inlocuiti cat mai curand posibil. 
Iar la service-ul auto Anvelopele veti obtine un pret bun pentru inlocuirea panoului spate!

Service Auto Anvelopele dispune de cele mai noi echipamente pentru lucrari de caroserie. Putem nu numai sa indreptam lovituri, ci si sa reconstruim intregul cadru al masinii! Maestrii nostri vor efectua orice lucrare in cel mai scurt timp posibil!

Sunteti interesat de inlocuirea panoului spate, dar sunteti ingrijorat de pret? Contactati service-ul auto Anvelopele la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Operatorii nostri de la linia fierbinte vor raspunde la toate intrebarile dumneavoastra! Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea panoului din spate 1Inlocuirea panoului din spate 2Inlocuirea panoului din spate 3Inlocuirea panoului din spate 4Inlocuirea panoului din spate 5Inlocuirea panoului din spate 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png