Repararea pompei auto

Pompa masinii dvs. este o componenta vitala care ajuta la mentinerea temperaturii scazute a motorului. Aceasta mentine lichidul de racire in circulatie in tot motorul, impiedicand supraincalzirea acestuia. Atunci cand pompa masinii dumneavoastra cedeaza, motorul se poate supraincalzi si se poate strica.

Cum functioneaza o pompa de masina?

Pompa este o pompa mecanica actionata de cureaua motorului. Aceasta are un element rotativ - un rotor. Acesta creeaza o forta centrifuga care forteaza lichidul de racire sa curga prin motor. Lichidul de racire trece apoi prin radiator, unde este racit de aer.

Cand este o idee buna sa se faca o reparatie a pompei auto?

Iata cateva simptome cand merita sa se faca o reparatie a pompei auto:

  • Motorul se supraincalzeste.
  • Nivelul de refrigerant scade simtitor.
  • Se aude un scartait sau un pocnet din motor.
  • Se aprinde pictograma de verificare a motorului de pe tabloul de bord.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important ca pompa sistemului de racire sa fie verificata si reparata de un mecanic calificat cat mai curand posibil. O pompa defecta poate provoca daune serioase motorului dumneavoastra, asa ca este important sa va ocupati de ea in timp util.

Nu stii unde in Chisinau se efectueaza reparatia pompei de racire a apei? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Repararea sau inlocuirea pompei este o modalitate relativ ieftina de a va proteja motorul de deteriorari. 

Maestrii de la service auto Anvelopele vor repara orice pompa din masina dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil! Repararea pompei de aer conditionat, a pulverizatorului sau a pompei antigelului la atelierul nostru auto este cea mai rapida!

In cazul in care intampinati orice simptom de defectiune a pompei de apa, programati o intalnire cu mecanicii de la service auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Ingrijindu-va la timp de pompa de apa, veti putea proteja motorul de deteriorari si ii veti prelungi durata de viata.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea pompei sistemului de racire 1Repararea pompei sistemului de racire 2Repararea pompei sistemului de racire 3Repararea pompei sistemului de racire 4Repararea pompei sistemului de racire 5Repararea pompei sistemului de racire 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png